Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 18By  Rianne Collignon     May 02, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Positive: the seed of my thoughts and actions is hope: good wishes for every soul and all of nature en 5de Chakra: Creativiteit.

Reflectie achteraf:
We hebben inderdaad voorzichtig positief nieuws gekregen over de gezondheidssituatie in de familie. Ik hoop daar deze week nog meer duidelijkheid over te krijgen. Het was fijn om te weten dat de positiviteit gerechtvaardigd is.

Helaas heb ik nog steeds niets gehoord over de filmpjes dus ik ga binnenkort misschien toch maar zelf aan de slag. Gelukkig heb ik wel nog heel veel andere creatieve dingen gedaan waar ik zeker wel m'n ei in kwijt kon. Ik ben begonnen met het schrijven van een wat langer verhaal in het Engels, nadat ik telkens maar weer tekenen kreeg om dingen toch echt eens op te gaan schrijven. Voor de site ben ik nog niet helemaal klaar, omdat ik helaas een klein griepje heb gekregen. Hoesten, niezen en keelpijn was dus helaas mijn deel, maar... ik bleef positief en heb toch een heerlijk weekend gehad.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

 Deze week trok ik de volgende kaarten: Compassionate: I care for the honour of all beings, as a brother to a brother, as a mother to her child en Free: No mind set binds me. Inwardly supported I step beyond limits en 4de Chakra: Vergeving

Reflectie vooraf:
Twee kaarten vielen uit het VirtueReality Deck dus deze week ben ik extra moreel bezig ;) De combinatie van deze kaarten is wel heel mooi. Het is belangrijk om vrij te zijn om jezelf te zijn en jezelf ook te steunen, terwijl je ook om anderen geeft. Vaak geven deze twee morele lijfspreuken een conflict. Dan hebben we het gevoel dat we moeten kiezen: of voor onszelf of voor de ander.

Deze week ga ik dus ook weer aan de slag om vooral te kijken naar de keuze waarin ik zowel voor mezelf als voor de ander kan kiezen! En natuurlijk blijf ik ook weer vergevingsgezind naar mezelf en naar anderen toe - hoe moeilijk dat soms ook is.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment