Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 21By  Rianne Collignon     May 23, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Co-operative: I am open handed in using my time and talent to create positive outcomes en 5de Chakra: Licht.

Reflectie achteraf:
Ik heb de afgelopen week en hele hoop fijne positieve samenwerkingen gehad en ben zeer tevreden. Natuurlijk heb ik meerdere mensen gehad die ik de afgelopen week geholpen heb, wat heel fijne samenwerkingen heeft opgeleverd, maar ik heb ook veel geduld gehad met anderen in mijn omgeving. Het is soms heel makkelijk om een samenwerking stuk te laten lopen - je reageert te ongeduldig of te boos - je neemt de tijd niet of je kunt geen compromis vinden. Een samenwerking goed laten verlopen kost veel meer tijd en energie, maar is vaak absoluut de moeite waard.

Behalve zakelijke samenwerkingen, heb ik ook op prive gebied veel aan mensen gehad de afgelopen week. Een samenwerking met de huisarts - gelukkig zijn beide bloedwaarden verbeterd - een samenwerking met alle mensen die mijn verjaardagsfeest zijn komen vieren - een samenwerking met mijn broer, zus en vader, omdat mijn moeder opeens richting huisartsenpost moest. Al deze samenwerkingen zijn heel prettig geweest, omdat ik me bleef herinneren dat ik geduld moest hebben. Waardevol dus en ik hoop deze les mee te nemen. Ook licht heeft me verrast, aangezien er nog van alles bezig is in mijn schildklier. Ook morgen krijg ik weer bloedwaarden binnen.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten. Deze week is het een beetje druk, want uit beide decks vielen 2 kaarten i.p.v. 1.

Deze week trok ik de volgende kaarten: 5de Chakra: Zingen en Happy: The joy of being alive and in good company flows through my being en 7de Chakra: Verruiming en Healing: I gently return to equilibrium, nurtured by my well-spring of patience and peace.

Reflectie vooraf:
Dat ziet er druk uit de komende week. Zingen vind ik wel een goed idee, want daar hou ik wel van en daar word ik zeker heel gelukkig van. Onlangs heb ik de nieuwe CD van Guus Meeuwis gekregen (de enige Nederlandse artiest waar ik echt van hou). Hij staat vol met vrolijke fijne muziek die ik graag draai. Deze combinatie van kaarten zie ik dus zeker terug de komende week.

Verruiming en Healing is ook een heel mooie combinatie. Als wij steeds beter op ons pad staan, verruimt dat onze mogelijkheden, onze blik en onze schoonheid. Ik was gisteren toevallig al bezig met deze combinatie in de sauna. Ik lag heerlijk in water te dobberen en allerlei inzichten kwamen binnen stromen. Ik voelde me gewoon ontspannen op mijn pad. Ben benieuwd wat er verder nog komt!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment