Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Technieken & Hulpmiddelen: Helderziende WaarnemingenBy  Rianne Collignon     May 06, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Een van de technieken die ik altijd gebruik is mijn gave: gevoelens in mijn lijf die aangeven waar iemand een blokkade heeft (fysiek of spiritueel), woorden of zinnen die ik hoor, dingen die ik gewoon weet, dromen en visioenen en ook weleens gidsen, totem's of engelen die ik zie. Mensen noemen het helderziende waarnemingen of inzichten, maar voor mij is het gewoon zijn, want het gebeurd al zolang ik me kan herinneren. Mijn waarnemingen splitsen zich in achtergrondmuziek, diepere inzichten en in het gericht antwoorden zoeken.

Eigenlijk werk ik er dus altijd, elke seconde mee, want ik kan het niet uitzetten en dat wil ik ook niet. In mijn dagelijks leven is het een soort van achtergrond muziek die ik altijd hoor. Als ik in de tram zit voel ik weleens dat degene voor me rugpijn heeft, als ik iemand een hand geef weet ik weleens dat iemand verdriet heeft of net zwanger is. Voor mij is het de gewoonste zaak van de wereld.

Naast de achtergrondmuziek waar ik meestal geen actie op onderneem (tenzij mij dingen gevraagd worden of ik doorkrijg dat ik er wat mee moet doen) krijg ik ook diepere inzichten die vanzelf opborrelen en veel informatie bevatten. Met deze diepere inzichten doe ik altijd wat, want ze zijn belangrijk om door te geven of actie op te ondernemen. Ik droom dingen die uitkomen of krijg informatie waar ik wat mee kan.

Soms is het behulpzaam: ik weet opeens dat ik een bepaalde hoestdrank nodig heb, al heb ik hem nog nooit gehad en binnen de dag is mijn hoest voorbij. Soms is het moeilijk: ik krijg te horen dat er iets mis zal gaan, maar hierdoor ben ik voorbereid en beter in staat om ook de verdrietige kanten van het leven het hoofd te bieden. Soms is het leuk: ik weet van te voren dat iemand een vriend of vriendin krijgt of kan iemand vertellen over een goede kans die voorbij komt.

Naast deze diepere inzichten zoek ik dus ook gericht naar antwoorden. Dat begint eigenlijk al voordat iemand in de praktijk bij mij een sessie heeft geboekt. Voor de sessie vraag ik altijd: "Hoort deze persoon bij mij in de praktijk". Als dat zo is, dan laat ik iemand een sessie boeken, denk ik dat ik iemand niet kan helpen dan zeg ik dat eerlijk.

Voordat iemand dan daadwerkelijk langs komt bereid ik het consult ook altijd voor. Hoewel ik altijd heel veel doorkrijg tijdens het consult, vind ik het ook belangrijk om te weten wat er nu het meest belangrijk is om aan te werken of te vertellen. Ik zorg dat ik even stil zit en luister naar diepere inzichten en daarnaast trek ik ook meestal 3 kaartjes (over Tarot en Orakel Leggingen later meer) want dat is makkelijk om mee te beginnen. Het komt ook weleens voor dat ik al voordat ik de praktijk bereikt heb op de fiets allerlei dingen hoor en voel of als iemand een e-mail stuurt of belt voor een consult.

Soms schrikken mensen wel dat ik al zoveel weet voordat ik hen gezien heb. Ik leg altijd uit dat voor ik een connectie maak met hun energie en dat afstand daarvoor geen bezwaar is. Wel werk ik het liefst in de praktijk zelf en niet via de telefoon, MSN of Skype aangezien je dan een stukje contact met elkaar (gezichtsuitdrukkingen e.d.) mist en het vaak toch om zware onderwerpen gaat.

Als mensen beslissen dat ze vragen hebben waar ze antwoorden op willen krijgen en dan gaan we daar mee aan de slag in een consult en kiezen we voor Helderziende Waarnemingen, Tarot en Orakel Leggingen of Spirituele Tekeningen. Ik beantwoord bijna nooit vragen over anderen, want ik vind het belangrijk dat de privacy gewaarborgd blijft. Soms als ik dingen doorkrijg is het wel belangrijk om dit te zeggen en dan doe ik het ook.

Na een consult laat ik het los - dus tussen consulten door weet ik nooit precies hoe het met iemand gaat - dat zou ook teveel zijn om dat van iedereen bij te houden. Soms hoor ik bij de voorbereiding wel wat of als ik naar iemands naam kijk of aan iemand denk, maar meestal niet, want vaak is dat  niet het belangrijkste om mee aan de slag te gaan. Ik vind het dan ook altijd heel leuk als mensen mij na afloop van een reeks consulten of maanden later mailen hoe het gaat.

De waarnemingen die ik heb tijdens een consult kunnen verschillen in sterkte en ook in accuraatheid. Ik geef het altijd aan als iets niet helemaal zuiver voelt of als ik geen eenduidig antwoord krijg. Hoe graag ik ook zou willen, ik kan niet alles voorspellen en niet alles wordt mij altijd duidelijk gemaakt. Soms krijg ik ook wel door dat een bepaalde gebeurtenis door zoveel verschillende mensen wordt beïnvloed dat het gewoon niet met zekerheid te zeggen is. Als ik denk dat er wel een mogelijkheid is om meer informatie te krijgen, dan kies ik vaak voor een Tarot of Orakel Legging om extra duidelijkheid te krijgen of maak ik een Spirituele tekening.

Wat er in je leven gebeurd is niet allemaal van te voren vast gelegd. Ik zeg altijd maar dat ik een soort van rivier zie. Sommige plekken in die rivier hebben geen aftakkingen - daar moet je altijd door heen - die dingen komen 100% uit. Sommige plekken hebben wel vertakkingen - dan is het een keuze - ga je links of rechts? Niet altijd is deze keuze bewust, maar hij is er wel. Dan geef ik meestal al hoeveel % kans er op iets is. Soms gaat die rivier zo snel of is hij zo onrustig, dat ik het gewoon niet zeker weet of slechts een vage indruk krijg.

Door de jaren heen is mijn gave wel steeds meer en duidelijkere informatie gaan geven. Wat je gebruikt, daar leer je natuurlijk van. Het is net een spier die steeds sterker wordt. Ik kreeg altijd al hele namen door en vrij duidelijke omschrijvingen of meer dan ja/nee antwoorden, maar tegenwoordig krijg ik ook weleens complete verhalen. Ik verwacht dat ik steeds meer door ga krijgen en dat is heerlijk.

Maar tijdens een consult gaat het niet om mij, het gaat om jou, jouw leven en jouw toekomst. Jouw eigen keuzes zijn dus het belangrijkst! Ik kan wel voorspellen dat je een nieuwe baan krijgt, maar als jij hem aangeboden krijgt en je wijst hem af, dan heb ik het toch mis gehad. Vandaar dat Helderziende waarnemingen een hulpmiddel blijven bij het bepalen van keuzes, maar nooit de plek van jouw eigen wil, integriteit en kracht horen in te nemen.

Nadat ik heb doorgegeven wat ik moet doorgeven en vragen heb beantwoord blijft het dus altijd aan de persoon zelf wat hij of zij daar mee doet. Sommige mensen nemen het voor kennisgeving aan, anderen kiezen ervoor om zelf er wat mee te doen en weer anderen vragen mij om samen met hen de blokkades op te lossen. Daarvoor gebruik ik meestal andere technieken, want vaak is uitleg en informatie niet genoeg, maar daar vertel ik een andere keer over.

Heb je nog vragen over deze techniek en hoe ik hem gebruik, stel ze in de reacties of e-mail mij!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment