Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Bedankje voor alle BlogvolgersBy  Rianne Collignon     May 20, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Ik heb heel veel plezier in het schrijven van dit blog op en probeer er steeds meer informatie op te zetten die voor mensen informatief, grappig of interessant is. Tegenwoordig kun je het blog ook volgen (ook anoniem) als je rechts op de knop volgen drukt.

Natuurlijk wil ik graag veel volgers hebben op mijn blog! En mijn volgers bedanken dat zij laten zien dat zij het blog interessant genoeg vinden om te volgen. Als je gaat volgen kun je instellen of je berichten wil krijgen als het blog update of juist niet. Ik kan volgers via het blog een e-mail sturen (maar niet hun gegevens zien!).

Om alle volgers te bedanken ga ik op 3 Juni aan alle volgers die me dan volgen een kleine kaartlegging kado geven. Je mag aangeven via het blog of per e-mail of je een bepaald thema hebt of dat je graag gewoon wil weten wat ik doorkrijg.

Als ik meer dan 20 volgers krijg verloot ik ook een grotere Kaart Legging per e-mail, waarbij ik 1 grote vraag in detail behandel of 3 kleine vragen. Bij elke 10 volgers meer dan 20, verloot ik een extra kaartlegging! Twijfelde je of je me wilde volgen, dan is het nu het moment om dit met een simpele klik te gaan doen.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment


  • Business Hours:
  • Monday, Wednesday and Thursday evening 20.00-23.00
  • Friday 09.00-17.00
  • E-mail info@flowofmiracles.com
  • Phone +31 (0)6 10521351
  • Consultation hour on business days
    between 7pm - 8 pm GMT+1