Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 19By  Rianne Collignon     May 09, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Compassionate: I care for the honour of all beings, as a brother to a brother, as a mother to her child en Free: No mind set binds me. Inwardly supported I step beyond limits en 4de Chakra: Vergeving.

Reflectie achteraf:
Deze week heb ik zeker gekozen voor opties waarin ik zowel voor mijzelf als voor de ander kon kiezen. Het is soms onmogelijk om alles te doen en daarom heb ik dus besloten om de belangrijkste dingen waar te maken. Dat betekende wel dat ik op zaterdag van 's ochtends tot 's middags 16.00 nog aan het werk was. Dankzij deze keuzes heb ik misschien niet de leukste zaterdag gehad, maar was ik wel heel blij dat ik mijn werk af was en kon ik vandaag heerlijk bezig zijn zonder op de tijd te letten.

Vergeving was ook deze week wel noodzakelijk omdat er een aantal conflicten nog speelden die opgelost moesten worden. Zo is het leven: de ene dag kwets je iemand en moet je het goed maken, de andere dag kwetst de ander jou. Ik ben blij dat het allemaal opgelost is en dus voel ik me nu heerlijk vrij. Ook mijn moederdag is heel leuk geweest en bracht (hopelijk) beide moeders veel geluk.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Practical: I am never hijacked by impossible goals and am always willing to search for solutions en 5de Chakra: Zuivering

Reflectie vooraf:
Wat een mooie kaarten voor een vrij drukke week. Wanneer je ziet dat je agenda volstroomt is het moeilijk om ook praktisch te blijven. Dan stromen we mee in de stress en vergeten we dat we ook keuzes kunnen maken. Kiezen voor minder, kiezen voor rust, kiezen voor combinaties die werken voor ons. Ik zal er op letten dat ik praktisch blijf en goed kijk wat mogelijk is en hoe.

Verder ben ik erg blij met Zuivering, want deze week heb ik weer verschillende zuiverende dingen voor mezelf op het programma staan. Zowel een verwen-zuiver-momentje bij een bevriende masseur waarbij we deze week weer uitwisselen en beide een fijne massage krijgen, als twee sessies bij anderen. Af en toe kies ik er voor om voor mijn gezondheid en welzijn naar anderen te gaan, waarbij ik kies voor het discipline wat er dan bij mij past. Van voetreflexologie tot kinesiologie, van natuurgeneeskunde tot trance healing en van mesologie tot.... wie weet?. Je kan niet altijd alles zelf doen en het helpt vaak ook heel erg om eens naar een ander te gaan.  Natuurlijk help ik ook anderen in de praktijk deze week met zuiveren.

Ik ga deze week dus vol vertrouwen tegemoet!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment