Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 19By  Rianne Collignon     May 09, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Compassionate: I care for the honour of all beings, as a brother to a brother, as a mother to her child en Free: No mind set binds me. Inwardly supported I step beyond limits en 4de Chakra: Vergeving.

Reflectie achteraf:
Deze week heb ik zeker gekozen voor opties waarin ik zowel voor mijzelf als voor de ander kon kiezen. Het is soms onmogelijk om alles te doen en daarom heb ik dus besloten om de belangrijkste dingen waar te maken. Dat betekende wel dat ik op zaterdag van 's ochtends tot 's middags 16.00 nog aan het werk was. Dankzij deze keuzes heb ik misschien niet de leukste zaterdag gehad, maar was ik wel heel blij dat ik mijn werk af was en kon ik vandaag heerlijk bezig zijn zonder op de tijd te letten.

Vergeving was ook deze week wel noodzakelijk omdat er een aantal conflicten nog speelden die opgelost moesten worden. Zo is het leven: de ene dag kwets je iemand en moet je het goed maken, de andere dag kwetst de ander jou. Ik ben blij dat het allemaal opgelost is en dus voel ik me nu heerlijk vrij. Ook mijn moederdag is heel leuk geweest en bracht (hopelijk) beide moeders veel geluk.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Practical: I am never hijacked by impossible goals and am always willing to search for solutions en 5de Chakra: Zuivering

Reflectie vooraf:
Wat een mooie kaarten voor een vrij drukke week. Wanneer je ziet dat je agenda volstroomt is het moeilijk om ook praktisch te blijven. Dan stromen we mee in de stress en vergeten we dat we ook keuzes kunnen maken. Kiezen voor minder, kiezen voor rust, kiezen voor combinaties die werken voor ons. Ik zal er op letten dat ik praktisch blijf en goed kijk wat mogelijk is en hoe.

Verder ben ik erg blij met Zuivering, want deze week heb ik weer verschillende zuiverende dingen voor mezelf op het programma staan. Zowel een verwen-zuiver-momentje bij een bevriende masseur waarbij we deze week weer uitwisselen en beide een fijne massage krijgen, als twee sessies bij anderen. Af en toe kies ik er voor om voor mijn gezondheid en welzijn naar anderen te gaan, waarbij ik kies voor het discipline wat er dan bij mij past. Van voetreflexologie tot kinesiologie, van natuurgeneeskunde tot trance healing en van mesologie tot.... wie weet?. Je kan niet altijd alles zelf doen en het helpt vaak ook heel erg om eens naar een ander te gaan.  Natuurlijk help ik ook anderen in de praktijk deze week met zuiveren.

Ik ga deze week dus vol vertrouwen tegemoet!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment