Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 20By  Rianne Collignon     May 16, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Practical: I am never hijacked by impossible goals and am always willing to search for solutions en 5de Chakra: Zuivering

Reflectie achteraf: 
Wat een heerlijke week heb ik gehad! Mijn massagemoment was ook gelijk zeer zuiverend, want mijn darmen kwamen aardig op gang. Ik moest dus van mijn eigen massagetafel gauw richting toilet rennen, terwijl de massage net niet afgelopen was. Gelukkig was dat natuurlijk helemaal geen probleem, elke masseur weet dat dit kan gebeuren. Massage werkt namelijk niet alleen ontspannend, maar ook activerend. Ook ik heb het weleens meegemaakt dat ik een massage even moest afbreken.

Ook praktisch ben ik druk bezig geweest, al weet ik niet of iedereen het als zo praktisch ervaren heeft. Aankomende zaterdag ga ik op stel en sprong mijn verjaardag vieren, vanwege het feit dat ik een grote ruimte beschikbaar heb gekregen om dit in te doen en dit qua tijd beter uitkwam dan in Juni. Ik combineer het ook gelijk met de verjaardag van mijn geweldige partner. Voor veel mensen kwam deze aankondiging natuurlijk als een verrassing, maar voor ons is het nu echt de beste keuze!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Co-operative: I am open handed in using my time and talent to create positive outcomes en 5de Chakra: Licht

Reflectie vooraf:
Ik moest wel lachen toen ik net een paar minuten na het trekken van deze kaarten gebeld werd. Iemand uit mijn vriendenkring die wilde overleggen of ik iemand die zij kende kon helpen in de praktijk. Helaas gaat zij vrijdag op vakantie en kon een afspraak alleen overdag. Geen goede combinatie van agenda's dus, maar als het nodig is maak ik graag een uitzondering! Een prachtige samenwerking dus!


Ook ga ik deze week verder bezig met andere samenwerkingen wat betreft promotie en de alternatieve kadobon. Mijn presentatie op de alternatieve kadobon moet ik nog in orde maken, maar ik ben heel blij met deze samenwerking. Ik werd ook alweer gebeld door AlleBedrijvenIn, een ander bedrijf waarmee ik mijzelf promoot, waarbij klanten ook kunnen laten weten wat zij van bedrijven vinden door reviews te schrijven.

Licht is ook een zeer mooie kaart die ik nog nooit eerder getrokken heb. Mensen die het blog al een tijdje volgen zien misschien vaak kaarten voorbij komen in het 5de Chakra. Op zich is dat voor mij geen verrassing er is veel aan de hand met dit Chakra bij mij: als schildklierpatient is het 5de Chakra zeer belangrijk. Nog steeds is het dus een Chakra waar zich enorm veel potentie in bevind en die zeer sterk helend werkt op mijn lichaam. Mijn schildklier blijft zich, ondanks de heftigheid van het radioactief jodium 5 jaar geleden, herstellen. Ik zie het licht daar dus ook graag in wederkeren!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment


  • Business Hours:
  • Monday, Wednesday and Thursday evening 20.00-23.00
  • Friday 09.00-17.00
  • E-mail info@flowofmiracles.com
  • Phone +31 (0)6 10521351
  • Consultation hour on business days
    between 7pm - 8 pm GMT+1