Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 22By  Rianne Collignon     May 31, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week meer kaarten dan gebruikelijk: 5de Chakra: Zingen en Happy: The joy of being alive and in good company flows through my being en 7de Chakra: Verruiming en Healing: I gently return to equilibrium, nurtured by my well-spring of patience and peace.

Reflectie achteraf:
Volle week gehad en zeer tevreden over wat het mij heeft gebracht. Ik heb zeker veel goed gezelschap gehad de afgelopen week en ben zeer blij geweest met alle mensen om mij heen. Ook zijn er meerdere kansen en mogelijkheden geweest om te helen. Ik ben zeer blij dat mijn opvattingen weer verder veruimt zijn. Het is zo natuurlijk om enkel vanuit onszelf te denken en andere opvattingen en denkbeelden nooit te ontdekken. Dankzij deze verruiming heb ik weer een diepere en betere band gekregen met sommige mensen en met mijzelf! Ik heb ook weer de tijd genomen om te luisteren naar nieuwe vormen van muziek.

Ondanks dat niet alles zo lekker liep had ik toch een fantastische week. Ik was trots op mezelf dat ik nu veel meer rust heb en niet meer zo bezig ben met wat er allemaal nog moet of wat ik allemaal nog wil. Alles ging op het juiste tempo, ookal was dat lager dan ik had gewild. Mijn bloedresultaten waren nog niet waar ze zouden moeten zijn, maar ik hou er vertrouwen in dat alles op z'n tijd naar het evenwicht toegaat.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

 Deze week trok ik de volgende kaarten: Centred: I am anchored to what is real, secure in myself and open hearted en 3de Chakra: De Zon.

Reflectie vooraf:
De zon zie ik zeker wel zitten en de rest van Nederland denk ik ook. Veel mensen beginnen te denken aan de vakantie tijd en het plannen van waar ze wel of niet heen willen van de zomer. De Zon is een grote heler, geeft ons energie en plannen en werkt langdurig door op ons derde Chakra. Ook ik hoop volgende week te bekijken waar ik heen ga en op welke tijden. De praktijk zal ongetwijfeld in de zomer een tijdje sluiten, zodat ik kan werken aan andere dingen en kan ontspannen.  Ik wacht nog wel op een belangrijke uitslag volgende week dinsdag, maar zodra die binnen is, kan het plan beginnen!

Centred is een prachtige kaart. Hoe vaak verliezen wij niet ons evenwicht en zijn we niet meer in ons eigen centrum, onze eigen kracht en onze eigen wijsheid? Situaties waarin we overspannen reageren of die ons doen krimpen of terugdeinzen. Hoe vaak kunnen wij niet meer met een open hart naar een ander toe, omdat we bang zijn om gekwetst te zijn? Deze week ga ik heerlijk proberen om zoveel mogelijk in mijn eigen kracht te staan en te kijken wat mij nog uit het veld slaat.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment