Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 17By  Rianne Collignon     April 25, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Strong: I support myself and others with initiative and commitment of spirit en 3de Chakra Vergeving

Reflectie Achteraf:
Het was zeker wel een moeilijk week waarin het lastig was om sterk te zijn. De uitslag afgelopen donderdag was helaas niet goed en we weten nog steeds niet alles. Er zijn weer nieuwe testen nodig en dat blijft natuurlijk weer lastig: afwachten dus. Gelukkig was iedereen heel positief en lief over de tariefsverhoging en zijn bijna al die gesprekken nu achter de rug.

Gelukkig liep er ook niet zoveel mis als gevreesd, al had ik vergeving wel nodig. Soms is het voor mij, met alle technieken die ik heb, toch nog moeilijk om iemand te vergeven. Dat komt omdat vergeven voor mij niet alleen gelijk staat aan het accepteren dat iets gebeurd is, maar ook om samen weer met een schone lei te kunnen beginnen. Dat was knap lastig en ik bleef dus veel dromen over de gebeurtenissen en de mensen waar het om draaide, omdat ik er onbewust toch nog mee bezig was. Hopelijk ben ik nu dan uiteindelijk klaar :)

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.


Deze week trok ik de volgende kaarten: Positive: the seed of my thoughts and actions is hope: good wishes for every soul and all of nature en 5de Chakra: Creativiteit

Reflectie vooraf:
Ik blijf natuurlijk heel positief: al is dat altijd moeilijker als het om iemand anders gaat. Over mezelf krijg ik altijd voldoende dingen door en heb ik ook op de moeilijkste momenten het gevoel dat ik heel geliefd ben. Wel gek dat ik deze kaart twee weken geleden ook al getrokken heb, maar soms zijn bepaalde thema's gewoon heel belangrijk.

Creativiteit vind ik wel heel leuk om te trekken. Ik was deze week nog van plan om een aantal dingen op de website te veranderen en dat is en blijft toch ook creatief werk. Iemand had mij beloofd om samen filmpjes te maken, maar elke keer komt daar wat tussen. Ik ga ervan uit dat het nog komt en ga dus binnenkort weer mailen om te kijken of er nu toch echt een afspraak kan komen.

Ik hoop dat iedereen een heerlijke Pasen heeft gehad: dat kan bijna niet anders met het lieve zonnetje van de afgelopen dagen. Morgen weer hard aan het werk voor de meesten, maar gelukkig heb ik er wel alweer zin in!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment