Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 16By  Rianne Collignon     April 18, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Positive: the seed of my thoughts and actions is hope: good wishes for every soul and all of nature en 5de Chakra: Zuivering

Reflectie Achteraf:
Ik heb zeker wel een positieve week gehad, vol met werk wat lekker ging en een heerlijk zonnetje. Ik was blij dat alles eindelijk weer wat lekker liep - na nogal wat fysieke ongemakken. Helaas was het zuiveren voornamelijk snel naar de toilet rennen en heb ik dus ook weer uit pure noodzaak bloed moeten prikken. Het is lastig om positief te blijven als je gelijk weer hoort dat je medicatie dosering nog steeds niet goed is. De massage was wel weer heerlijk en ik heb ook nogal wat zuiverende sessies gehad voor mijzelf en anderen.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Strong: I support myself and others with initiative and commitment of spirit en 3de Chakra Vergeving

Reflectie vooraf:
Vergeving vind ik altijd vreselijk om te trekken, want meestal betekend dat dat er allerlei dingen misgaan en dat vergevingsgezindheid heel belangrijk is. Vandaag werd ik er wel weer op gewezen dat ik zelf ook fouten maak (bedankt) en dat ik het ook fijn vindt dat een ander vergevingsgezind is.

Verder heb ik strong deze week wel nodig. Ik heb veel mensen moeten vertellen over de noodzakelijke tariefsverhoging. Dat vind ik heel vervelend, want liever had ik voor het oude tarief gewerkt als dat voldoende was om van te leven. Gelukkig heeft iedereen het heel lief en goed opgepakt en dat vind ik ook dan weer geweldig. Iedereen snapt wel dat ik, wil ik anderen ondersteunen, genoeg steun voor mezelf moet hebben. Helaas bereikte mij vandaag ook wat vervelender nieuws over de gezondheid van iemand anders en daarvoor moet ik de komende week ook sterk zijn, want we krijgen pas donderdag de uitslag te horen.

Ik wens iedereen deze week dus veel sterkte!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment