Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 14By  Rianne Collignon     April 05, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Resourceful: I find ways to release hidden potential, giving heart to others that solutions can always be found en 4de Chakra: Waardering

Reflectie Achteraf:
Uiteindelijk heb ik die avond waarop ik de workshop zou doen zelfs 3 consulten gehad i.p.v. 2. Het had gewoon zo moeten zijn. Ik waardeerde het ook erg dat het van het weekend zo'n heerlijk weer is geweest en ben bezig geweest met oplossingen zoeken om gezellig met m'n tante weg te gaan. Dat gaat niet altijd zo makkelijk als iemand afhankelijk is van een rolstoel. Al met al was het een heerlijke week.


Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.Deze week trok ik de volgende kaarten: Appreciative: I applaud generous actions, pure intentions and unfolding talent en 5de Chakra: Muziek

Reflectie vooraf:  
Deze week gaat het dus vooral om het waarderen van anderen: acties, intenties en talenten. Ik waardeer het altijd heel erg dat mensen de moeite nemen om het blog te lezen, feedback te geven en naar mij te luisteren. Ik ben benieuwd wat voor bijzondere ontmoetingen ik deze week weer zal hebben.


Muziek vind ik zelf heerlijk en regelmatig staat de radio aan. Je kunt er rustig of juist opgewekt van worden. Mee zingen of juist kippenvel krijgen van stilletjes luisteren. Ik was ook nog bezig om te bekijken welke CD's van OSHO ik wilde gaan bestellen, omdat ik ook zeer van zijn meditatie CD's en muziek hou.

Deze week ga ik even tijd inplannen om daar ook weer van te genieten.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment


  • Business Hours:
  • Monday, Wednesday and Thursday evening 20.00-23.00
  • Friday 09.00-17.00
  • E-mail info@flowofmiracles.com
  • Phone +31 (0)6 10521351
  • Consultation hour on business days
    between 7pm - 8 pm GMT+1