Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 14By  Rianne Collignon     April 05, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Resourceful: I find ways to release hidden potential, giving heart to others that solutions can always be found en 4de Chakra: Waardering

Reflectie Achteraf:
Uiteindelijk heb ik die avond waarop ik de workshop zou doen zelfs 3 consulten gehad i.p.v. 2. Het had gewoon zo moeten zijn. Ik waardeerde het ook erg dat het van het weekend zo'n heerlijk weer is geweest en ben bezig geweest met oplossingen zoeken om gezellig met m'n tante weg te gaan. Dat gaat niet altijd zo makkelijk als iemand afhankelijk is van een rolstoel. Al met al was het een heerlijke week.


Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.Deze week trok ik de volgende kaarten: Appreciative: I applaud generous actions, pure intentions and unfolding talent en 5de Chakra: Muziek

Reflectie vooraf:  
Deze week gaat het dus vooral om het waarderen van anderen: acties, intenties en talenten. Ik waardeer het altijd heel erg dat mensen de moeite nemen om het blog te lezen, feedback te geven en naar mij te luisteren. Ik ben benieuwd wat voor bijzondere ontmoetingen ik deze week weer zal hebben.


Muziek vind ik zelf heerlijk en regelmatig staat de radio aan. Je kunt er rustig of juist opgewekt van worden. Mee zingen of juist kippenvel krijgen van stilletjes luisteren. Ik was ook nog bezig om te bekijken welke CD's van OSHO ik wilde gaan bestellen, omdat ik ook zeer van zijn meditatie CD's en muziek hou.

Deze week ga ik even tijd inplannen om daar ook weer van te genieten.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment