Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 15By  Rianne Collignon     April 11, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Appreciative: I applaud generous actions, pure intentions and unfolding talent en 5de Chakra: Muziek

Reflectie Achteraf:
De afgelopen week heb ik zeker veel bijzondere ontmoetingen gehad. Natuurlijk met mensen uit de praktijk en bekenden, maar ook met weer nieuwe mensen. Iemand waar ik massages mee uitwissel had weer contact opgenomen (en dus krijg ik de komende week een heerlijke massage), maar ik heb nu ook heel prettig contact met meerdere nieuwe mensen. Twee daarvan hebben binnenkort een sessie met mij, maar ik heb ook contact gehad met iemand waar ik misschien mee ga samenwerken. Bovendien was er ook weer iemand die interesse had om de praktijkruimte met mij te delen - die ik ook graag binnenkort wil ontmoeten.

Ik heb deze week verder naar ontzettend veel verschillende muziek soorten geluisterd. Internet radio aangehad (Altijd een goede tip om te genieten achter de PC) en natuurlijk ook weer mijn favoriete muziek geluisterd om mee te swingen (Jamiroquai). De Osho CD's zijn helaas nog niet besteld, want ik moest nog het een en ander navragen. Vandaag zat er weer mail in mijn inbox, dus morgen kan ik gaan uitkiezen.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Positive: the seed of my thoughts and actions is hope: good wishes for every soul and all of nature en 5de Chakra: Zuivering

Reflectie vooraf:
Positiviteit is heerlijk, maar soms is het wel lastig om hoop en vertrouwen te blijven houden. Als je telkens ruzie hebt bijvoorbeeld of als je lang ziek blijft of tegenslagen blijft houden. Ik blijf altijd proberen om positief te blijven en het is dan ook een opsteker om er deze week nog aan te blijven denken, hoeveel er ook kan misgaan.

Zuivering is een kaart die ik ook graag zie - want ik was nog bezig met enkele beslissingen en dan is het fijn om helemaal zuiver te zijn. Alles los gelaten te hebben om dan met je hoofd, hart, buik en innerlijke stem in balans te kiezen voor wat daadwerkelijk het beste voor je is. Deze week krijg ik zoals gezegd ook een massage en ook dat vind ik zeer zuiverend, vooral omdat er ook met klankschalen gewerkt gaat worden.

Wil je ook zuiveren? Ga zelf thuis aan de slag met EFT of boek een sessie.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment


  • Business Hours:
  • Monday, Wednesday and Thursday evening 20.00-23.00
  • Friday 09.00-17.00
  • E-mail info@flowofmiracles.com
  • Phone +31 (0)6 10521351
  • Consultation hour on business days
    between 7pm - 8 pm GMT+1