Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Vragen, Vragen, VragenBy  Rianne Collignon     April 01, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Regelmatig krijg ik vragen in de praktijk over mijzelf. Ik heb niet altijd de tijd om deze uitgebreid te beantwoorden en soms vraag ik me ook af of andere mensen zich ook verwonderen over dezelfde dingen. Heb je een leuke vraag? Aarzel niet om hem te stellen in de reacties of op de praktijk!

Vraag 2: Hoe kan dat toch dat je allerlei dingen over mij weet, terwijl jij me nog nooit gezien hebt?

Deze vraag is er eentje die ik heel vaak hoor. Ik werk als helderziende heler en voordat ik een afspraak maak met iemand kijk ik altijd of ik die persoon kan helpen. Anders is het zonde van mijn tijd, maar ook van die van u!

Voor een consult begint neem ik altijd de tijd om eerst te luisteren naar wat er op dat moment voor iemand kan doen. Om de privacy te waarborgen doe ik dit altijd zo kort mogelijk van te voren en ook alleen als iemand een consult heeft geboekt.

Tijdens dat luisteren voel ik vaak in mijn lijf dat sommige dingen niet kloppen, bijvoorbeeld zware energie, onrust of pijn. Dat schrijf ik dan netjes op om daarna tijdens het consult te vragen of dat klopt. Elk lichaamsdeel en chakra heeft ook weer zijn eigen thema, dus zal ik ook naar dat thema vragen. Een veel voorkomend thema is bijvoorbeeld problemen in het keelgebied (pijn, kuchen, gevoel dat het vast zit), wat kan duiden op problemen met assertiviteit en zeggen waar het op staat. Pijnlijke of zware schouders geven vaak aan dat mensen teveel verantwoordelijkheid op zich nemen, niet genoeg rust voor zichzelf inbouwen of andermans last blijven dragen.

Daarna luister ik of ik bepaalde woorden of thema's doorkrijg en daarna pas trek ik 3 kaartjes uit een kaartenset voor extra informatie. Soms hoor ik al voordat ik bij de praktijk aankom allerlei dingen die belangrijk zijn en heb ik nauwelijks de tijd om het allemaal op te schrijven, maar soms wil ik juist een extra kaartje trekken om nog iets te verduidelijken voordat ik iemand zie.

Voordat ik met de praktijk begon heb ik heel veel gratis consulten gedaan om mij te bekwamen. Heel vaak deed ik dat via het internet of de telefoon, want dat was makkelijker in te plannen. Toen heb ik gemerkt dat afstand absoluut niet ter zake doet voor mij. Ik heb mensen geholpen en gesteund van Amerika tot Australië, in Europa, maar ook in Azië.

De connectie die ik maak met iemand en iemands energie kent geen grenzen of afstand.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment