Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Vragen, Vragen, VragenBy  Rianne Collignon     April 01, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Regelmatig krijg ik vragen in de praktijk over mijzelf. Ik heb niet altijd de tijd om deze uitgebreid te beantwoorden en soms vraag ik me ook af of andere mensen zich ook verwonderen over dezelfde dingen. Heb je een leuke vraag? Aarzel niet om hem te stellen in de reacties of op de praktijk!

Vraag 2: Hoe kan dat toch dat je allerlei dingen over mij weet, terwijl jij me nog nooit gezien hebt?

Deze vraag is er eentje die ik heel vaak hoor. Ik werk als helderziende heler en voordat ik een afspraak maak met iemand kijk ik altijd of ik die persoon kan helpen. Anders is het zonde van mijn tijd, maar ook van die van u!

Voor een consult begint neem ik altijd de tijd om eerst te luisteren naar wat er op dat moment voor iemand kan doen. Om de privacy te waarborgen doe ik dit altijd zo kort mogelijk van te voren en ook alleen als iemand een consult heeft geboekt.

Tijdens dat luisteren voel ik vaak in mijn lijf dat sommige dingen niet kloppen, bijvoorbeeld zware energie, onrust of pijn. Dat schrijf ik dan netjes op om daarna tijdens het consult te vragen of dat klopt. Elk lichaamsdeel en chakra heeft ook weer zijn eigen thema, dus zal ik ook naar dat thema vragen. Een veel voorkomend thema is bijvoorbeeld problemen in het keelgebied (pijn, kuchen, gevoel dat het vast zit), wat kan duiden op problemen met assertiviteit en zeggen waar het op staat. Pijnlijke of zware schouders geven vaak aan dat mensen teveel verantwoordelijkheid op zich nemen, niet genoeg rust voor zichzelf inbouwen of andermans last blijven dragen.

Daarna luister ik of ik bepaalde woorden of thema's doorkrijg en daarna pas trek ik 3 kaartjes uit een kaartenset voor extra informatie. Soms hoor ik al voordat ik bij de praktijk aankom allerlei dingen die belangrijk zijn en heb ik nauwelijks de tijd om het allemaal op te schrijven, maar soms wil ik juist een extra kaartje trekken om nog iets te verduidelijken voordat ik iemand zie.

Voordat ik met de praktijk begon heb ik heel veel gratis consulten gedaan om mij te bekwamen. Heel vaak deed ik dat via het internet of de telefoon, want dat was makkelijker in te plannen. Toen heb ik gemerkt dat afstand absoluut niet ter zake doet voor mij. Ik heb mensen geholpen en gesteund van Amerika tot Australië, in Europa, maar ook in Azië.

De connectie die ik maak met iemand en iemands energie kent geen grenzen of afstand.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment