Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 13By  Rianne Collignon     March 30, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen heb ik vorige week de volgende kaarten getrokken: Determined: Single-minded, yet flexible, I keep on moving with love and purpose towards my destination en 7de Chakra: Spiritualiteit

Reflectie achteraf:
Ik ben inderdaad erg koppig gebleven naar de verzekering toe. Uiteindelijk is nu bijna alles geregeld, want ik wacht enkel nog op een deel van het geld. Het heeft me slechts een stuk of 8 telefoontjes gekost en een mail of twee. Ik ben blij dat ik er toch achteraan ben gegaan en ga me in de toekomst ergens anders verzekeren.

Verder heb ik goed nagedacht over een aantal andere zaken die nog geregeld moeten worden. De post hier was erg verlaat, omdat ik bijna 2 uur bezig ben geweest om de scanner werkend te krijgen met mijn nieuwe laptop. Gelukkig was ik erg determined en ook resourceful!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Resourceful: I find ways to release hidden potential, giving heart to others that solutions can always be found en 4de Chakra: Waardering

Reflectie vooraf:
Toevallig had ik gisteren al met Waardering gewerkt. Wij houden allemaal wel van complimentjes (waardering die anderen je schenken) en natuurlijk de waardering die je jezelf kan geven. Vooral dat laatste is nog weleens moeilijk. We zien eerder onze fouten en geven kritiek, dan dat we waarderen wat we krijgen en wie we zijn.

Gisteren heb ik specifiek mijn waardering uitgesproken voor mijn nieuwe laptop! De manier waarop hij in m'n leven gekomen is is nogal verwarrend geweest, waardoor ik niet 100% blij kon zijn. De oude heb ik kapot gemaakt (water+laptop = probleem) en de nieuwe is dus door de verzekering betaald. Ik zat opeens ruim 2,5 week zonder laptop en dat was erg vervelend.

Hoewel de leuke workshop die ik had voorbereid niet doorgaat (altijd jammer!), waardeer ik het wel dat ik op die dag nu 2 consulten heb. Ik verdien dus in feite nog meer dan waar ik op had gerekend deze week.

De komende tijd ga ik dus weer goed kijken naar wie en wat ik kan waarderen, terwijl ik oplossingen blijf zoeken en mensen blijf inspireren. Wie waardeer jij het meest?

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment