Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 12By  Rianne Collignon     March 21, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen heb ik vorige week de volgende kaarten getrokken: Healing: I gently return to equilibrium, nurtured by my well-spring of patience and peace en 1e Chakra: Familie
 

Reflectie achteraf:
Ondanks een flinke dosis healing heb ik vorige week toch nog best veel last gehad van de griep. Ik weet dat hij bij veel mensen nasuddert en was dus ook niet verbaasd. Vooral geduld was dus noodzakelijk! Ik heb de tijd maar aangepakt om wat aan mezelf te werken en na te denken over familie.

Op dit moment ben ik samen met iemand, dus eigenlijk begin ik nu  mijn eigen familie, al hebben we (voorlopig) geen kinderen. Ik moest wel lachen om zijn idee dat een familie eigenlijk altijd kinderen heeft, dus wij zijn maar een stel. Tja, hoe ziet jouw familie eruit en wie kies je er wel en niet bij?

Ik vind de mensen met wie ik werk ook allemaal erg bijzonder, dus ook een soort van community of familie. Vandaar dat de mensen van de nieuwsbrief weer meedoen aan een fijne actie en als voorproefje al hebben mogen lezen wat het nieuwe feestprogramma is.

Mijn biologische familie is voor mij ook zeer belangrijk, dus ik was blij dat we even de tijd hebben gehad voor elkaar om afgelopen zondag lekker uit eten te gaan. Ook zie ik mijn lieve zus a.s. woensdag voor de lunch en ik heb ook nog een familieverjaardag op stapel staan. Gezellig!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Determined: Single-minded, yet flexible, I keep on moving with love and purpose towards my destination en 7de Chakra: Spiritualiteit

Reflectie vooraf: 
Determined is een kaart die ik normaal gesproken niet echt vaak nodig heb gehad. Ik ben echt een doorzetter en meestal wijk ik slechts zelden af van een koers waarvan ik denk dat die goed is. Echter, afgelopen week voelde ik me niet zo lekker en dan is het lastig om niet gemakkelijker te werken en te denken.
   
Op het moment heb ik nog een lastig akkefietje met de verzekering (gedane beloftes niet nagekomen en foutieve informatie gegeven) en is het belangrijk dat ik toch blijf doorzetten. Vooral omdat Spiritueel gezien het ook goed is als mensen op hun fouten worden aangesproken en verantwoordelijkheid nemen. Zo leer je van elkaar en is de volgende niet de dupe. Het lijkt dus een lastigere week te worden, maar ik zal koppig blijven!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment