Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: filled with articles about her work, her services and spiritual and holistic topics
Follow Me

Weekthema Week 11By  Rianne Collignon     March 14, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen heb ik vorige week de volgende kaarten getrokken:  Free: No mind-set binds me. Inwardly supported, I step beyond limits en 7de Chakra: Verruiming.

Reflectie achteraf:
De Nacht van de Kunstfabriek was weer geweldig! Deze keer hebben we ruim 450 kinderen en begeleiders mogen ontvangen. Bij mij in de praktijk heerste een serene rust en stilte en was iedereen heerlijk aan het kleuren of aan het designwerk van een eigen Mandala. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en er waren zelfs nog kinderen langsgekomen die de (On)gelukskaartjes van 2 jaar terug nog konden herinneren. Dat was ook een hele leuke workshop. Volgend jaar hoop ik iets spannenders neer te zetten, maar voor dit jaar was dit perfect!

Helaas heb ik mijzelf ook bevrijdt van mijn laptop. Er ging een glas water overheen en toen ging hij langzaam maar zeker steeds minder doen. Inmiddels staat hij in serene rust op het bureau. Aangezien het belangrijk was om een mindset te laten vallen ga ik langzaam proberen om te kijken of ik hem weer kan laten werken. Mocht je nog positieve energie over hebben, schroom dan niet om hem naar de laptop te sturen. Wie weet wat het doet... Verdere mindset verandering laat nog even op zich wachten, al vind ik het prettig om er nog wat meer mee te doen, dus hoop ik daar tijd voor te hebben binnenkort. 

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Healing: I gently return to equilibrium, nurtured by my well-spring of patience and peace en 1e Chakra: Familie


Reflectie vooraf: Toevallig was ik vandaag al bezig geweest met zowel Healing als Familie. Ik ben gek op mijn familie, maar net zoals iedereen word ik ook weleens gek van ze!

Een goede familieband blijft altijd moeilijk, want hoe meer familie je hebt, hoe lastiger het is om met iedereen rekening te houden. Eerder vandaag heb ik een kleine oefening gedaan voor het schoonhouden van (familie)banden. Ik voelde me gelijk een stuk vrijer en vrolijker. Soms vraag ik me af of ik niet het e.e.a. met wat meer regelmaat moet doen.

Healing is een super mooie kaart en ik ben dan ook benieuwd hoe hij de komende week doorwerkt! Geduld is meestal wel moeilijk voor mij, maar 'gently & peace' is geen probleem. Ik heb nog steeds wat last van een griepje, dus ik zou het fijn vinden als ik wat minder snotter! Healing omvat bij mij natuurlijk wel meer dan het fysieke vlak en ik ga deze week dus tijd inruimen om wat healing voor mezelf te doen.

Wie doet er mee?

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment