Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 10By  Rianne Collignon     March 09, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Een verlate weekthema trekking op het blog, want de internetverbinding deed het niet zoals het hoorde. Ik was twee dagen heerlijk aan het opladen in de sauna, maar de gratis WIFI werkte helemaal niet mee. Ik had geen zin in een gevecht en besloot om heerlijk verder te relaxen.


Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Free: No mind-set binds me. Inwardly supported, I step beyond limits en 7de Chakra: Verruiming.
 

Reflectie vooraf:

Twee kaarten op hetzelfde thema: een dubbele duw om vooral bezig te blijven met mezelf en mijn eigen integriteit. Hoe vaak zeggen wij wel niet: dat kan ik niet of dat gaat niet? Free en Verruiming geven aan dat alles mogelijk is.

Vanavond ga ik weer aan de slag met de afvalclub en ook daar zal het thema vrijheid een belangrijke rol spelen. We gaan werken aan het emotie eten. Hoeveel invloed hebben je emoties op wat je eet en hoeveel je eet en hoe kom je daar vanaf. Tijd om de mind-set te veranderen en te eten wat je nodig hebt.

Verder heb ik deze week ook nog de Nacht van de Kunstfabriek. Ik vind het heerlijk om te werken met kinderen, maar het is zeker op zo'n drukke avond een verruiming van wat ik normaal doe. Ik moet nog het een en ander voorbereiden, maar ik weet zeker dat het weer super wordt.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment