Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 4By  Rianne Collignon     January 24, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen heb ik vorige week de volgende kaarten getrokken: Generous: I'm overflowing, selfishly contributing - a conduit for God's energy en Solar Plexus Chakra: Aktief.

Reflectie achteraf:

Wat een drukte deze afgelopen week! Aktief was zeker heel welkom, want ik heb zelfs een sessie gehad van 4! uur. Normaal werk ik maximaal 3 uur per persoon per sessie, maar deze keer was er echt meer nodig. Gelukkig kwam generous ook heel goed van pas, want ik merkte dat alle energie gewoon door bleef stromen.

Ondanks alle drukte, werd ik zeker niet gek van de stress. Ik heb met veel liefde gewerkt en was erg verbaasd toen ik mijn urenverantwoording invulde en er achter kwam dat ik zoveel uren had gedraaid. Zo heeft het zeker niet gevoeld. Ik ben blij dat ik een positieve bijdrage heb kunnen leveren en dat alles zo op z'n pootjes terecht is gekomen.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Self-Confident: I am in touch with my dreams and willing to work with reality en 7de Chakra: Spiritualiteit.

Reflectie vooraf: Zelfvertrouwen is een mooie deugd. Mensen die zeker zijn van zichzelf hebben vaak een heerlijk aura waarin je voelt dat je hen kan vertrouwen. Meestal heb ik voldoende zelfvertrouwen om aan mijn dromen (gezondheid, fijne praktijk, studie) te bouwen, maar soms is het wel moeilijk om op die weg te blijven als je eens een tegenvaller hebt.

Deze week ga ik zeker vol zelfvertrouwen tegemoet en ik merk dat ik gelijk doorkrijg dat er nog 2 of 3 dingetjes zijn waar ik aan kan gaan werken om mijn zelfvertrouwen nog hoger te krijgen. Deze week wordt er dus gemediteerd en ga ik weer bezig met self-healing. Spiritualiteit geeft me aan dat ik goed moet opletten of ik reageer vanuit angst of vanuit mezelf. Tijd om aan de slag te gaan dus!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment