Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Vragen, Vragen, VragenBy  Rianne Collignon     January 14, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Regelmatig krijg ik vragen in de praktijk over mijzelf. Ik heb niet altijd de tijd om deze uitgebreid te beantwoorden en soms vraag ik me ook af of andere mensen zich ook verwonderen over dezelfde dingen. Heb je een leuke vraag? Aarzel niet om hem te stellen in de reacties of op de praktijk!

Vraag 1: Krijg je ook iets voor jezelf door en naaste familie of krijg alleen dingen door voor mensen die je niet kent?

Regelmatig krijg ik deze vraag, omdat er veel geschreven wordt door mensen met helderziende achtergrond die bespreken dat ze nooit wat doorkrijgen voor zichzelf of heel weinig. Ik moet eerlijk zeggen dat ik juist altijd het meeste doorkrijg voor mezelf! Waarschijnlijk omdat ik nog zoveel moet doen en leren.

's Nachts heb ik gemiddeld tussen de 6-8 dromen waarvan ik flarden of hele dromen herinner. Sommige van deze dromen zijn van toepassing op dingen die ik moet doen of laten of geven aan wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ook droom ik weleens dat mensen mij dingen komen vertellen, voordat het daadwerkelijk is gebeurd. Daarnaast heb ik regelmatig ingevingen die mij dingen vertellen terwijl ik wakker ben. Een gevoel dat ik ergens hoor te zijn, een gesprek dat ik met iemand moet hebben of simpel een gedachte die belangrijk is en vanuit het niets komt.

Daarnaast krijg ik ook regelmatig dingen door over mijn directe familie en partner. Niet altijd geef ik deze ingevingen door, want ik leef natuurlijk volgens mijn eigen ethiek en integriteit. Aangezien ik niet onfeilbaar ben, kijk ik altijd of het doorgeven van iets niet meer stress en problemen oplevert dan het oplost. Soms krijg ik gewoon iets door over een ander, zodat ik voorbereid ben.

Zooo, vraag beantwoord! Of zijn er mensen die toch nog wat extra's willen weten naar aanleiding van dit antwoord? Aarzel niet om te reageren!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment