Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 3By  Rianne Collignon     January 17, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen heb ik vorige week de volgende kaarten getrokken: Uncomplicated: Seeing to the heart of the matter, I stay with what's real and keep my life simple en Hart Chakra: Dankbaarheid.

Reflectie achteraf:

Het was moeilijk om deze week ongecompliceerd bezig te zijn, maar het is me met name bij creatieve projecten wel gelukt. Ik ben lekker aan de slag gegaan met het Spaarpuntensysteem (sssh, dat begint pas in Februari) en ik ben ondanks alle moeilijke dagen toch dankbaar gebleven. Het is fijn om daar nog extra aan te werken, want dankbaarheid is iets wat we vaak genoeg te kort voelen. Al met al was het een fijne week.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Generous: I'm overflowing, selfishly contributing - a conduit for God's energy en Solar Plexus Chakra: Aktief. 

Reflectie vooraf:
Ik heb inderdaad een vrij drukke week op stapel, dus aktief kan ik zeker wel gebruiken! Het geeft aan dat ik duidelijk bezig moet zijn met mijn solar plexus Chakra door bezig te zijn met daarachter een Spirituele gedachte. Bezig vanuit integriteit en vanuit mezelf en niet vanuit druk druk druk!
Daarnaast is generous zeker wel op zijn plaats!

Deze week heb ik twee uitwisselingen waarbij er met gesloten beurzen met elkaar uitgewisseld wordt. Heel soms doe ik dit, als je elkaar echt kan helpen, want dan heb je beide er het beste gevoel bij! Mocht ik geen dienst nodig hebben van de ander, dan moet er helaas wel gewoon betaald worden.

Verder heb ik ook familie-afspraken staan waar ik ongetwijfeld ook weer mensen zal gaan masseren. Deze kaarten beloven mij voldoende energie en ik zie de week dus zonnig tegemoet!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment