Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Technieken & Hulpmiddelen: Wierook & GeurbrandersBy  Rianne Collignon     January 21, 2011    Labels:,, 
Beste Mensen,

In praktijk, maar ook thuis, gebruik ik verschillende technieken en hulpmiddelen. Vandaag gaat het over wierook en geurbranders. Mensen die al eens in de praktijk zijn geweest hebben vast weleens de witte geurbrander in de praktijk zien staan of geroken dat er wierook gebrand werd.

Persoonlijk ben ik begonnen met een geurbrander en etherische olie, want ik was bang dat ik benauwd zou worden van de wierook. Ik vond het zeer prettig dat je verschillende soorten olie kon mengen tot iets wat je zelf lekker vond en de grote variatie die er bestaat. Al gauw had ik wel door dat enkele goedkopere merken soms niet lekker roken en ik had liever niet dat mijn huis naar toiletverfrisser rook!

Geuren kunnen ons helpen om in een bepaalde sfeer te komen, om te ontspannen of juist op te wekken en daarom worden ze vaak gebruikt in Spirituele praktijken. Alsof je tegen je onderbewuste zegt: "Nu gaan we ons open stellen, dit is belangrijk". Voor mij is het dus een hele tijd een ritueel geweest om bij elk consult de geurbrander automatisch aan te zetten. Nu na jaren werken is het al zo dat ik soms op weg naar de praktijk al merk dat dingen doorkomen en is het vooral prettig om af en toe geuren in de ruimte te hebben.

Op een gegeven moment ben ik ook wierook gaan branden, aangezien mijn astma klachten weg waren en ik toch ook wel nieuwsgierig was naar de geuren. Voor mijn gevoel blijft een geurbrander langer aanwezig met de geur, maar is wierook makkelijker en fijner voor andere doeleinden. Je hoeft niet te kijken of het water helemaal verdampt is of dat het waxinelichtje misschien opgehouden is met branden.

Wierook geeft door de rook voor mij ook een meer reinigende werking. Het is alsof de lucht die er hangt gereinigd wordt. Ik brand daarom standaard wierook nadat ik bijvoorbeeld ziek ben geweest, omdat ik merk dat het de hele energie van de ruimte verfrist. Ook in de praktijk brand ik regelmatig wierook van Krishan, want daar heb ik nu erg lekkere bloemengeuren van en ook Feng Shui geuren. Soms komen andere mensen uit het gebouw langs met de woorden: "Oh, wat ruikt het hier toch lekker".

Ik kan iedereen aanraden om eens te experimenteren met deze hulpmiddelen en te bekijken wat aromatherapie voor jou kan doen!

P.S. Mijn favoriete geuren zijn: sandelhout, lavendel en Feng Shui geuren voor de wierook en bourbon geranium, japanse pepermunt en eigen mixjes voor de geurolie. Laat in de reacties weten wat de jouwe zijn!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment