Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Welkom op mijn blogBy  Rianne Collignon     January 03, 2011     
Beste Mensen,

2011 is begonnen! Ook dit jaar heb ik weer veel activiteiten en nieuwe dingen gepland voor mijn praktijk - Hart en Ziel. Dit jaar wilde ik graag beginnen met een blog en vandaar dat ik dit hier nu schrijf!

Even kort voor de mensen die mij niet kennen: Ik ben Rianne Collignon, 28 jaar, en al enkele jaren bezig in mijn eigen praktijk: Hart en Ziel, praktijk voor Balans, Welzijn en Geluk. Ik help in het dagelijks leven een paar uur per week allerlei mensen met allerlei problemen, doelen en wensen. 

Mijn werk is heel verschillend: de ene dag heb ik iemand met heftige fysieke symptomen, een uur later zit iemand die enkel nieuwsgierig is naar zijn of haar toekomst en weer een uur later help ik iemand met een kapotgelopen relatie.

Meer voorbeelden van wat ik doe en de activiteiten in mijn praktijk? Kijk op de website: http://www.hartenziel-online.nl

Op dit blog staan mijn eigen persoonlijke verhalen: wat doe ik nou voor mezelf wat betreft een kaartje leggen, welke technieken gebruik ik, hoe denk ik over bepaalde dingen en wat merken vrienden en familie nou van mijn gaves. Zelf een vraag? Aarzel niet om hem te stellen!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment