Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Welkom op mijn blogBy  Rianne Collignon     January 03, 2011     
Beste Mensen,

2011 is begonnen! Ook dit jaar heb ik weer veel activiteiten en nieuwe dingen gepland voor mijn praktijk - Hart en Ziel. Dit jaar wilde ik graag beginnen met een blog en vandaar dat ik dit hier nu schrijf!

Even kort voor de mensen die mij niet kennen: Ik ben Rianne Collignon, 28 jaar, en al enkele jaren bezig in mijn eigen praktijk: Hart en Ziel, praktijk voor Balans, Welzijn en Geluk. Ik help in het dagelijks leven een paar uur per week allerlei mensen met allerlei problemen, doelen en wensen. 

Mijn werk is heel verschillend: de ene dag heb ik iemand met heftige fysieke symptomen, een uur later zit iemand die enkel nieuwsgierig is naar zijn of haar toekomst en weer een uur later help ik iemand met een kapotgelopen relatie.

Meer voorbeelden van wat ik doe en de activiteiten in mijn praktijk? Kijk op de website: http://www.hartenziel-online.nl

Op dit blog staan mijn eigen persoonlijke verhalen: wat doe ik nou voor mezelf wat betreft een kaartje leggen, welke technieken gebruik ik, hoe denk ik over bepaalde dingen en wat merken vrienden en familie nou van mijn gaves. Zelf een vraag? Aarzel niet om hem te stellen!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment