Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 2By  Rianne Collignon     January 10, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Elke week op maandag (of soms als ik het te druk heb gehad op dinsdag) trek ik twee kaarten om te bekijken wat mijn thema's zijn voor mij deze week. Het geeft me de tijd om te bekijken waar ik op moet letten en om te leren bepaalde normen en waardes uit te dragen.

Er zijn verschrikkelijk veel kaartensets waarmee men kan werken, maar zelf heb ik gekozen voor sets waarmee ik actief kan werken! Dat betekend dat ik niet rustig afwacht wat het thema is en me daar bij neer leg, maar dat ik ook leer, ervaar en probeer.

De ene kaart komt van het VirtueReality Deck, wat mij geschonken is in het Engels. Op de kaarten staan verschillende deugden/positieve waardes beschreven met daarbij een korte affirmatie. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier.

De andere kaart komt van de set "Helende Lotuskaarten", welke ik gekocht heb op de rommelmarkt. Ik weet niet of alle kaarten er ook daadwerkelijk inzitten en ze zijn helaas niet heel professioneel gemaakt, want het plastic om de kaarten laat bij sommige kaarten al aardig los. Elke kaart is er een van de 7 Chakra's met daaronder een woord. Dit woord slaat natuurlijk op het Chakra zelf en is prachtig te gebruiken om het Chakra in balans te houden, meer te open of juist te sluiten.

Na afloop van de week hou ik een korte reflectie waarna ik weer nieuwe kaarten trek.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Uncomplicated: Seeing to the heart of the matter, I stay with what's real and keep my life simple en Hart Chakra: Dankbaarheid.

Reflectie vooraf:

Ik bedacht me van te voren dat ik zou proberen om wat minder gecompliceerd dingen te doen, om duidelijk te zeggen wat er aan de hand was, naar mezelf toe en naar anderen en simpel te kiezen. Verder wilde ik graag dankbaar blijven voor alles wat er op mijn pad kwam ongeacht of mijn verstand nou zei dat het goed of slecht was.

We zullen zien wat deze week mij zal brengen!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment