Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 5By  Rianne Collignon     February 02, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen heb ik vorige week de volgende kaarten getrokken: Self-Confident: I am in touch with my dreams and willing to work with reality en 7de Chakra: Spiritualiteit.

Reflectie achteraf:

Er was bijna geen tijd voor meditatie - maar gelukkig heb ik er hier en daar toch wat momenten voor kunnen nemen. Ook was ik blij dat ik aan wat kleine zelfvertrouwen dingetjes had gewerkt, want er waren 110 aanmeldingen voor de EFT Lezing in Dok. Normaal gesproken heb ik nooit zo'n grote groep, omdat dat bij mij op de praktijk niet past. Gelukkig was ik er zeker van dat ik het kon.

Uiteindelijk zijn er 87 mensen gekomen en dat is zeker wel goed voor je zelfvertrouwen. Het was opeens vrij veel werk om voor iedereen een persoonlijke spreuk te trekken en die op de achterkant van het visitekaartje te schrijven, maar gelukkig kon dat gewoon. Ik ben zeer tevreden over de week.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Resourceful: I find ways to release hidden potential, giving heart to others that solutions can always be found en 4de Chakra: Evenwicht.

Reflectie vooraf: Ik vond het zelf zeker hele goede kaarten voor deze week. Resourceful is een prachtige deugd om mee te werken. Ik vind het heerlijk om mensen te laten zien hoeveel potentieel ze hebben! Heel vaak ligt dat potentieel veel hoger dan we denken. Zelf heb ik gemerkt dat ik de afgelopen weken meer heb gedaan dan ik voor mogelijk hield en graag ga ik daar mee door.

Evenwicht herinnert mij eraan om vooral ook af en toe rust te nemen. Ontspanning staat bij mij meestal niet zo hoog op het lijstje. Ik hou erg van werken met mensen en voor mensen en dan kan ik wat rust weleens uit het oog verliezen. Vandaar dat ik gisteren, 1 Februari, als vrije dag heb genomen. Deze week blijf ik er dus extra op letten dat ik mijn eigen ontspanning en rust niet uit het oog verlies!

Zin om mee te doen? Laat een reactie achter.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment