Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 7By  Rianne Collignon     February 14, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen heb ik vorige week de volgende kaarten getrokken: Constant: Resolute, dependable, real, I am never deceived by temporary gain en 6de Chakra: Weten.

Reflectie achteraf:
Deze week heb zeker een aantal dingen opgelost, aangezien ik vond dat ik daar niet constant genoeg in was. Duidelijker grenzen aangegeven en veel gebrainstormd. Nog geen tijd gehad om echt veel op het blog te zetten (behalve het kado!), maar wel al weer veel ideetjes.
Ik heb ook gelachen over de vele dingen die ik gewoon weet. Een van mijn vormen waarin mijn helderziendheid zich kan laten gelden is in het gewoon weten van dingen, zonder dat daar een verklaring voor is rationeel. Ik had afgelopen week iemand aan de telefoon die wat vragen voor mij had en die vroeg zich op een gegeven moment af waarom ik met allerlei voorbeelden kwam die zij zo herkende. Mijn antwoord: omdat ik gewoon weet, dat je dat nu hoort te horen.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Self-confident: I am in touch with my dreams and willing to work with reality en 6de Chakra: Verbeeldingkracht + 4de Chakra: Spiegelen.

Reflectie vooraf: Soms valt er gewoon een extra kaart uit en dan accepteer ik dat ook deze kaart belangrijk wordt. Spiegelen viel gewoon zo uit de set kaarten, terwijl ik verbeeldingskracht trok. Spiegelen is een techniek die bestaat in non-verbale communicatie. Ik weet eigenlijk niet eens of ik vaak spiegel, dus deze week ga ik maar eens opletten. Spiegel ik? En zo ja, hoe?
Verder is verbeeldingskracht wel erg leuk om te trekken, want deze week wilde ik nog verder brainstormen over allerlei leuke dingen voor het blog. Wat kan ik me allemaal verbeelden en hoe maak ik dat dan realiteit? Met zelfvertrouwen natuurlijk!

Zin om mee te doen? Laat een reactie achter.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment