Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 7By  Rianne Collignon     February 14, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen heb ik vorige week de volgende kaarten getrokken: Constant: Resolute, dependable, real, I am never deceived by temporary gain en 6de Chakra: Weten.

Reflectie achteraf:
Deze week heb zeker een aantal dingen opgelost, aangezien ik vond dat ik daar niet constant genoeg in was. Duidelijker grenzen aangegeven en veel gebrainstormd. Nog geen tijd gehad om echt veel op het blog te zetten (behalve het kado!), maar wel al weer veel ideetjes.
Ik heb ook gelachen over de vele dingen die ik gewoon weet. Een van mijn vormen waarin mijn helderziendheid zich kan laten gelden is in het gewoon weten van dingen, zonder dat daar een verklaring voor is rationeel. Ik had afgelopen week iemand aan de telefoon die wat vragen voor mij had en die vroeg zich op een gegeven moment af waarom ik met allerlei voorbeelden kwam die zij zo herkende. Mijn antwoord: omdat ik gewoon weet, dat je dat nu hoort te horen.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Self-confident: I am in touch with my dreams and willing to work with reality en 6de Chakra: Verbeeldingkracht + 4de Chakra: Spiegelen.

Reflectie vooraf: Soms valt er gewoon een extra kaart uit en dan accepteer ik dat ook deze kaart belangrijk wordt. Spiegelen viel gewoon zo uit de set kaarten, terwijl ik verbeeldingskracht trok. Spiegelen is een techniek die bestaat in non-verbale communicatie. Ik weet eigenlijk niet eens of ik vaak spiegel, dus deze week ga ik maar eens opletten. Spiegel ik? En zo ja, hoe?
Verder is verbeeldingskracht wel erg leuk om te trekken, want deze week wilde ik nog verder brainstormen over allerlei leuke dingen voor het blog. Wat kan ik me allemaal verbeelden en hoe maak ik dat dan realiteit? Met zelfvertrouwen natuurlijk!

Zin om mee te doen? Laat een reactie achter.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment