Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 8By  Rianne Collignon     February 21, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen heb ik vorige week de volgende kaarten getrokken:  Self-confident: I am in touch with my dreams and willing to work with reality en 6de Chakra: Verbeeldingkracht + 4de Chakra: Spiegelen.

Reflectie achteraf:
De afgelopen week was zeker wel een heftig weekje. Tijdens het evalueren van het spiegelen kwam ik er achter dat ik misschien toch iets te hoog in mijn dosering zat. Zoals vele weten slik ik schildklierhormoon bij sinds mijn radioactief jodium behandeling. In tegenstelling tot de meeste mensen na zo'n behandeling leeft mijn schildklier nog en is hij regelmatig bezig om weer meer te doen. Gauw bloed geprikt en de dosering moest dus duidelijk omlaag, deze week hou ik het verder in de gaten.
Verbeeldingskracht werd dus ook extra belangrijk: als ik mij niet lekker voel doe ik veel aan visualisaties om te ontspannen, mijn kracht te herontdekken en te helen. Ik ben weer met heel bijzondere dingen bezig geweest en ben van plan om deze binnenkort weer eens op te schrijven. Jullie kunnen dus een visualisatie-oefening tegemoet zien op het blog. 

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Co-operative: I am open-handed in using my time and talent to create positive outcomes en 7de Chakra: Gedachten.

Reflectie vooraf: Samenwerken: wat een heerlijke kaart. Toevallig werd ik vanmiddag nog gebeld over een samenwerking. Na daar mijn gedachten over te hebben laten gaan leek mij dat geen goed idee dus heb ik nee gezegd. Deze week ga ik met veel mensen aan de slag, omdat de Afvalclub begint! Dat is een samenwerking waar ik erg naar uit kijk: gezond, gezellig en positief aan de slag met een groep mensen. De voorbereiding is al klaar en woensdag gaan we kennismaken met elkaar.

Natuurlijk zijn er ook nog andere samenwerkingen (groot en klein) waar ik deze week aan meedoe. Van de clubs waar ik lid van ben tot consulten in de praktijk. Ik ga eens kijken met wie ik wel nog graag zou willen samenwerken! Een e-mailtje sturen kan natuurlijk nooit kwaad. En wil jij samenwerken met mij? Deze week zit ik erg vol, maar voor volgende week is er nog voldoende plek in de praktijk!

Zin om mee te doen? Laat een reactie achter.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment