Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Uit het hart: Ondersteuning VruchtbaarheidsproblematiekBy  Rianne Collignon     February 08, 2011    Labels:, 

 Beste Mensen,

Sommige mensen die ik in de praktijk zie vergeet ik nooit, maar het is hier niet mijn plek om te praten over hun prive-verhalen. Dit blog gaat immers om dingen die in mijn leven gebeuren en wat mij uit het hart gegrepen is. Vandaar dat ik het niet laten om even mijn blijdschap met jullie te delen.

Gisteren ontving ik een geboorte kaartje van twee mensen die ik beiden in de praktijk heb gezien. Zij wilden graag ouders worden, maar dat traject was moeilijk. In Januari zijn zij de gelukkige ouders geworden van twee wondertjes!

Vruchtbaarheidsproblematiek ligt mij zeer aan het hart. Het verdriet van de mensen die zo graag een kindje wensen en het verdriet van de omgeving die het zo graag zou gunnen, maar machteloos staat. De rollercoaster van de medische onderzoeken en de evt. hormoonbehandelingen.

In mijn directe omgeving heb ik mensen die helaas nog geen kindje in de armen kunnen sluiten en ook voor mij persoonlijk is zwanger worden iets wat een medisch verhaal gaat worden vanwege mijn schildklierproblemen.

Als ik mensen zie in mijn praktijk met vragen over hoe hun behandelingen zullen verlopen of wat ik voor hen kan doen ga ik daar altijd zeer secuur mee om. Ik blijf herhalen dat ik geen kindje kan beloven. Het wordt je geschonken en soms is het onverklaarbaar waarom de een het wel krijgt en het verkwanselt en de ander het niet gegund lijkt.

Wat ik persoonlijk dan wel doe? Ik bied emotionele en fysieke ondersteuning bij het proces zelf door met EFT, mijn vorm van Energie Heling en helderziende waarnemingen. Ik help bij het creëren van de positieve energie die de kansen verhoogd en vergroot om uiteindelijk dat wondertje te ontvangen. Dat is mijn rol in het sprookje; eentje op de achtergrond die mij oh zo dankbaar maakt.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment