Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 6By  Rianne Collignon     February 07, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen heb ik vorige week de volgende kaarten getrokken: Resourceful: I find ways to release hidden potential, giving heart to others that solutions can always be found en 4de Chakra: Evenwicht.

Reflectie achteraf:

Evenwicht stond het meest op de voorgrond de afgelopen week. Ik heb erg veel moeten letten op mijn gezondheid - zowel fysiek als emotioneel. Het was lastig dat ik met een klein griepje rondliep en afgelopen woensdag hoorde ik dat mijn neef van 23 was overleden. Dat geeft wel een flinke knauw en dan is het moeilijk om in balans te blijven.

Toch ben ik ook bezig geweest om oplossingen te vinden, want ik had met veel verschillende mensen en belangen te maken. Op de dag van de begrafenis had ik ook een uitje afgesproken met mijn zieke tante die daar al weken naar uit zag. Uiteindelijk is het me gelukt om de dag ervoor afscheid te nemen, zodat ik mijn tante ook gelukkig kan maken. Daar was ik zeer blij mee! Heel vaak lijkt het in het leven alsof we of voor het een of voor het ander moeten kiezen en dan is het heel prettig als je een oplossing vindt waarbij alle partijen zich goed voelen.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Constant: Resolute, dependable, real, I am never deceived by temporary gain en 6de Chakra: Weten.

Reflectie vooraf: Constant is voor mij een wat moeilijke deugd. Het laat je weten dat je je niet moet laten verleiden door allerlei dingen, maar precies je eigen normen, waarden en doelen in het oog moet houden. "Dependable" is niet zo'n probleem, maar resoluut vaak wel! Ik kan weleens een watje zijn als het gaat om anderen helpen ten koste van mezelf. Goed op letten dus deze week.

Verder is "Weten" ook erg belangrijk. Er zijn een aantal dingen die ik wel weet, maar waar ik nog geen actie op heb ondernomen. Deze week ga ik dus zeker goed opletten en ook wat dingen plannen. Vooral ook wat leuke posts voor het blog, want daar heb ik nog geen tijd voor gehad.

Zin om mee te doen? Laat een reactie achter.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment