Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: filled with articles about her work, her services and spiritual and holistic topics
Follow Me

Weekthema Week 35By  Rianne Collignon     August 29, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Happy: the joy of being alive and in good company flows through my being en 6de Chakra: Kijken 

Reflectie achteraf: 
Zo, het was een drukker weekje dan verwacht, met verschillende consulten en kluswerk in mijn huis en dat van mijn partner. Uiteindelijk heb ik ook meer mensen gezien dan ik in de eerste instantie dacht! Ik werd daar inderdaad ook heel erg blij van! Ik heb de afgelopen week een leuk kadotje gehad van een klant (nogmaals bedankt voor de prachtige pendel) en ook onbekenden hebben het e.e.a. voor me gedaan. Zo kreeg ik zomaar een parkeerkaartje zodat ik niet hoefte te betalen. Uitstekend gezelschap dus!

Gekeken heb ik ook naar een aantal mogelijkheden voor acties, flyers en visitekaartjes. Ik ben al bezig geweest met de nieuwe Facebook actie die in September ingaat! Binnenkort kunnen jullie dus ook kijken!

Verder had ik ook weereens een gokje gewaagd: 2x een gratis lot gewonnen, dus per saldo niets. Wat wel grappig was dat ik mijn partner vertelde dat ik zo twijfelde over de kleur (lotto loten), groen of paars. Uiteindelijk zijn beide gevallen! Het was namelijk een dubbele trekking!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Wise: I act, only after observing, listening and accepting en 5de Chakra: Vibratie

Reflectie vooraf:
Oei, het is soms erg moeilijk om pas te reageren nadat je goed hebt gekeken, geluisterd hebt en accepteert dat iedereen anders is. Toch is het heel belangrijk om op deze manier wijs te zijn. Het scheelt heel veel drama, emotionele pijn en energie! Ik zal de komende week proberen om wijs te zijn!

Vibratie trok ik eind Juli ook al! Toen was het een goede reminder om te bekijken wat ik rond mijzelf en mijn leven aan vibraties heb. Op dit moment is het lastig voor mij, want mijn huis is een puinhoop! Alles wat in de keuken stond staat in de woonkamer, want de keukenvloer wordt a.s. woensdag vervangen. Het brengt mij een vibratie van CHAOS! Ik hou van een opgeruimd huis. Daarnaast heb ik gemerkt dat mijn vibratie en helend werk weer nieuwe sprongen aan het maken is en ga ik daar komende week ook mee aan de slag!

Druk druk druk dus weer - maar dat is een vibratie waar ik erg van hou!


About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment