Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 34By  Rianne Collignon     August 22, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Free: No mind-set binds me. Inwardly supported, I step beyond limits  en 5de Chakra: Talent

Reflectie achteraf: 
Ik ben nog steeds erg blij met mijn nieuwe set kaarten. De meeste kaartensets in mijn collectie heb ik gekregen of gewonnen. Al jaren koop ik eigenlijk nauwelijks wat bij, aangezien ik veel informatie doorkrijg en ik steeds minder kaarten ga gebruiken als gereedschap. Toch kan een nieuwe set, die op een nieuwe manier werkt (bijv. met Archetype theorie) weer hele nieuwe inzichten brengen. Meestal oefen ik tenminste 10 uur en 1,5 maand voordat ik er ook in de praktijk mee ga werken.

Na het werk met de nieuwe set (Healing Cards: The Conspiracy Deck) merkte ik dat ook mijn gevoel voor energie aan het veranderen is. Ik ben altijd zeer energie gevoelig geweest: ik merk energieblokkades op bij anderen (pijn in mijn eigen lijf) en voel verschillende soorten energie (plakkerig, koud, warm, te weinig, te veel) die mij informatie geven over wat ik het beste kan doen. Door de jaren heen ben ik steeds meer gaan voelen. Niet zo raar: wat als je bezig bent met je talent blijf je je ontwikkelen. Ik ben dus zeer benieuwd wat deze set mij de komende tijd nog meer gaat brengen!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

 Deze week trok ik de volgende kaarten: Happy: the joy of being alive and in good company flows through my being en 6de Chakra: Kijken

Reflectie vooraf: In Juli trok ik ook al Happy, want meestal als ik een sociale week heb, komt dit thema naar boven. Alhoewel ik deze week niet zo heel veel op de agenda heb staan, zat ik wel weer te denken aan een aantal mensen in mijn omgeving. Soms is het bijzonder moeilijk om afspraken te maken, aangezien iedereen werkt en mijn gezondheid nog niet optimaal is. Tijd om mensen weer aan hun jasje te trekken en te kijken of er iets te organiseren valt!

Kijken heb ik ook al eerder gehad en past prima bij deze week. Ik heb een aantal mogelijkheden die ik wil gaan bekijken en hoewel het verleidelijk is om veel tijd te besteden om alles door te spreken en te lezen, is het altijd beter om gewoon echt te kijken of iets past of niet. Ik vertrouw zeer op mijn gaven en niet voor niets!

Zaterdag was ik in Amsterdam en heb ik daar ook een leuk boekje gekocht: "Soul to Soul Meditations" van Gary Zukav. Ik heb meer van zijn boeken, maar deze geeft een leuke dagelijkse affirmaties om mee aan de slag te gaan. Om te blijven kijken in het Zielsmoment en naar dingen die juist voor ons zijn. Misschien neem ik het ook mee naar de praktijk om mensen een leuke spreuk te laten lezen. Wil je er even inkijken, laat het me dan weten!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment