Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 31By  Rianne Collignon     August 01, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Forgiving: Valuing honest and commitment, I softly let go of the past and enable others to change en 6de Chakra: Vibratie.

Reflectie achteraf:
Een pittig weekje voor mij, maar ik ben toch zeer tevreden. Vibratie heeft me echt laten nadenken over wat ik wel en niet wil uitdragen. Normaal gesproken ben ik meer een mens dat werkt met introspectie en wat feedback van mensen die dichtbij me staan. Daarna ga ik aan de slag. De afgelopen week heb ik juist gekozen om te vragen wat anderen (die mij niet kennen) van mijn website vonden. Ik kreeg een stormlading aan kritiek - vergeving vergeving vergeving - waarvan ook mijn partner zei dat hij het nogal kort door de bocht en bot vond - maar ik was erg dankbaar. Het heeft enorm veel stof tot nadenken gegeven plus voor een enorme creatieve brainstormsessie gezorgd. Deze week ga ik ermee aan de slag!

Ik ben ook aan de slag gegaan met de Vibratie van anderen. Ter voorbereiding op de Health, Spirit & Beauty beurs ben ik korte 10 minuten Energie Scans gaan doen op een bekend forum. Even kijken of ik het wel redde binnen die tijd (makkelijk) en hoe het ging (uitstekend!). Nieuwsgierig? Aangezien ze op een openbaar forum staan kun je ze hier in het Engels bekijken.

Verder heb ik heerlijke bonbonnetjes gemaakt bij de chocolaterie in Delft... ik heb mezelf maar vergeven dat ik daarvan wat meer had gesnoept dan ik had gepland. Chocolade spuiten was ook zo leuk en dan valt er weleens wat naast of langs.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

 Deze week trok ik de volgende kaarten: Intuitive: I pereceive the inner rhythm of events, and allow my feelings to guide me en 5de Chakra: Communicatie

Reflectie vooraf:
Ik had de kaarten al getrokken, voordat ik de deur uit ging om even wat anders te regelen. Tijdens mijn korte ritje op de fiets zag ik recht naast me een lief donzig veertje dwarrelen en vlak daarna viel recht voor me een complete zware veer uit de boom. Communicatie dus! Vogels en vogel tekenen krijg ik vaak als ik moet communiceren naar anderen toe of juist een moment van reflectie voor mezelf nodig heb.

Fijn dus dat er steun is voor het opnieuw op poten zetten van mijn website met allerlei nieuwe, duidelijke en creatieve ideetjes. Ik zal er deze week ook extra op letten dat ik mijn eigen wijsheid volg in wat ik belangrijk vind. Ongeacht hoe het overkomt bij anderen is het heel belangrijk om trouw aan jezelf te blijven en vertrouwen te hebben in je eigen innerlijke stem!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment