Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: filled with articles about her work, her services and spiritual and holistic topics
Follow Me

Weekthema Week 30By  Rianne Collignon     July 25, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Courageous: Having glimpsed the truth I hold on to it undaunted by what I must do en 6de Chakra: Kijken

Reflectie achteraf: 
Toen ik vorige week schreef dat ik dacht dat het een rumoerige week zou gaan worden wist ik niet half hoe gelijk ik zou krijgen. Natuurlijk is het nieuws uit Oslo/Noorwegen er diep ingeslagen bij mij. Ik heb veel TV gekeken, ondanks dat ik in Brussel was voor een gezellig weekendje weg. Ongeloof, verdriet en helaas ook het gevoel van 'sensatie'. Dat de dader er zo'n mediaspektakel van wil gaan maken. Ik hoop dat de rechter besluit dat de zitting achter gesloten deuren moet plaats vinden. Moedig van de mensen op het eiland, die anderen hebben gered en hebben proberen te helpen.

Verder ben ik gaan kijken bij een sportfondsenbad in de buurt, waar in het najaar een Health & Spirit & Beauty beurs wordt georganiseerd. Zij hebben mij uitgenodigd en ik ben gaan kijken wat ik van de locatie vond en of het wat voor mij zou zijn. Ik heb nog geen definitieve beslissing genomen, maar het zag er zeker goed uit. Eerst de logistiek nog even goed regelen voordat ik toe zeg om te komen.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Forgiving: Valuing honest and commitment, I softly let go of the past and enable others to change en 5de Chakra: Vibratie.

Reflectie vooraf: 
Ik heb er normaal altijd een hekel aan als 'vergeven' mijn thema van de week is. Normaal gesproken gaat er dan genoeg mis waardoor ik veel tijd besteed aan het vergeven van anderen. Mensen maken fouten, maar soms is dat wel heel erg vervelend. Het kost tijd en energie. Toch heb ik het idee dat het deze keer vooral gaat over fouten uit het verleden. Zolang wij anderen niet vergeven dragen wij lasten met ons mee, dus daarom is het af en toe heel goed om schoon schip te maken.

Dat is duidelijk iets waar ik aan de slag mee wil deze week. Zeker in combinatie met Vibratie. Vibratie staat voor de vorm en soort energie die wij met ons mee dragen. Is onze vibratie zwaar en traag of juist licht en snel? Heb je een aantrekkelijke energie bij je of gaan mensen je liever uit de weg? Er zijn vele manieren om aan je vibratie te werken: loslaten van oude energie, mediteren, glimlachen en ga zo maar door!

Wat is jouw vibratie? En ben je daar tevreden mee?

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment