Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 28By  Rianne Collignon     July 11, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Ik heb een heerlijke vakantie gehad, waarin ik lekker kon opladen en genieten. Ik heb zelfs op vakantie nog een klein beetje gewerkt: een massage uitwisseling met de Chief van de spa van ons resort. Zo heb ik weer nieuwe dingen bijgeleerd. Terug in Nederland geniet ik natuurlijk ook weer van het weer en de mensen hier. Ik mis het altijd wel een beetje - volgens mijn partner geniet ik teveel van mijn werk. 

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige keer de volgende kaarten: Practical: I am never hijacked by impossible goals and am always willing to search for solutions, Integrity: My actions reflect what I value most - I am the same inside and out  en 5de Chakra: Communicatie.

Reflectie achteraf: 
Er zijn inderdaad aardig wat situaties voorgekomen waarin het belangrijk was om praktisch te zijn. Je kunt wel heel veel willen, maar als je ook nog op vakantie moet is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt anders ga je vol stress weg. Al gauw had ik een lijstje met "voor de vakantie regelen" en "na de vakantie nog doen" wat hielp om hoofd en bijzaken gescheiden te houden! Daarnaast was het zo dat ook op vakantie er keuzes gemaakt moesten worden die praktisch waren: het weer, het eten en de mensen zijn anders. Als je daar niet op let kun je weleens met de weinig water op pad gaan of na een klein uurtje al afhaken omdat je lijf het niet volhoudt.

Communicatie was wel wat lastiger de afgelopen tijd - veel dingen zijn ondanks dat ze gecommuniceerd waren in de war gelopen. Vanwege iedereens drukte was er verwarring over de dag dat we zouden terugkomen (ook al stond dat zwart op wit) bij meerdere mensen. Soms kun je het nog zo goed doen, maar laat je toch een steekje hier en daar vallen.

Integriteit heeft niet een heel grote rol gespeeld, al was een winkelier zeer verbaasd dat wij nog teruggekomen zijn om iets af te rekenen. We hadden namelijk van te voren gevraagd of het ok was om met €'s te betalen, wat geen probleem zou zijn. Er was echter niet genoeg wisselgeld aanwezig dus hebben ze ons laten gaan zonder af te rekenen. Een paar dagen later zijn wij het geld komen brengen.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Happy: the joy of being alive and in good company flows through my being en 5de Chakra: Telepathie en 5de Chakra: Creativiteit

Reflectie vooraf:
Ik ben blij om Happy te zien, want deze week heb ik nogal wat sociale afspraken staan. Het is altijd goed om te weten hoe dat zorgt voor een golf van geluk. De komende week heb ik een massage uitwisseling, een lunchafspraak met een goede vriend, een verjaardagsfeest en twee familieafspraken.

Twee kaarten op het vijfde Chakra, inmiddels lijkt dit het Chakra wat echt het meest voorkomt als weekthema. Aan de ene kant is dat soms saai, maar aan de andere kant ben ik blij dat ik dan op de goede weg ben om een en ander op te lossen. Telepathie maak ik slechts heel soms mee, dat je elkaars zinnen en woorden afmaakt of net een mail krijgt als je aan iemand denkt. Ik ben benieuwd met wie ik telepathie de komende week ga delen. Creativiteit is natuurlijk ook altijd leuk om te krijgen - deze week hoop ik wat meer tijd te hebben om creatieve dingen te doen. Extra te schrijven, extra recepten te proberen en ook andere hobby's wat meer te beoefenen.

Ik wens iedereen een fijne week!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment