Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 25By  Rianne Collignon     June 20, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Peaceful: With great calm I observe the flow of my mind, then welcome inner silence en 2de Chakra: Stromen.

Reflectie achteraf: 
Stromen heeft het wel gedaan de afgelopen tijd. Niet alleen bij mij, waardoor er van alles los kwam, maar ook in Nederland zelf. Ik denk niet dat iemand de stromende regen heeft gemist van afgelopen zondag. Ik vond het aan de ene kant erg vervelend, want ik had liever buiten gewandeld, aan de andere kant heeft het ook wel iets zeer sterk reinigends voor de aarde.

Behalve dingen die vanzelf loskwamen heb ik ook een actieve meditatie gedaan op zondag. Daardoor gaat alles bij mij altijd lekker stromen, energieblokkades worden opgeheven en het is vooral heel plezierig! Mijn partner moest wel lachen van achter zijn laptop, want hij zag mij natuurlijk schudden, dansen, zitten en liggen.

Heel erg veel innerlijke vrede heb ik de afgelopen week helaas niet gehad. Het was toch wel spannend of er nu wel of geen chemo zou komen. Helaas toch wel noodzakelijk, maar ja, veiligheid eerst. En daarnaast wilde een aantal dingen niet lekker lukken. Gelukkig hielp het om de kaart op mijn prikbord te zien. Toch zal ik nog extra moeten oefenen... maar deze week is er weer een ander thema.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Practical: I am never hijacked by impossible goals and am always willing to search for solutions, Integrity: My actions reflect what I value most - I am the same inside and out  en 5de Chakra: Communicatie.

Reflectie vooraf: 
Extra kaarten deze week, maar dat is niet zo verwonderlijk. Volgende week ben ik immers op vakantie en dan weet ik dus ook al wat belangrijk is voor mij. Twee hele mooie waarden voor mij deze komende twee weken dus. Ik hou zelf heel veel van integriteit en probeer altijd op deze manier te werken. Onlangs had ik nog een gesprek met een klant over het feit dat zij het zo bijzonder vindt dat je mij altijd mag mailen met vragen, feedback en 'gewoon'. Dat ik echt moeite doe om mensen terug te mailen en contact te blijven houden. Zelf vind ik dat een belangrijk deel van mijn werk. Niet alleen omdat nazorg een belangrijk iets is, maar ook omdat je een band met elkaar opbouwt. Afgelopen week heb ik dus ook nogal wat werk verricht om dit nog duidelijker te communiceren en ook om te zorgen dat er nog meer mogelijkheden zijn voor (oud)-klanten om contact op te nemen. Nu natuurlijk ook via facebook.

Praktisch blijven deze week is ook heel belangrijk, want nu ik al over een paar dagen wegga blijft het archetype 'workaholic' op de achtergrond loeren. Het liefst zou ik nog zoveel dingen doen, voordat ik weg ga, maar ik moet me toch echt tot de belangrijkste dingen beperken!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment