Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 24By  Rianne Collignon     June 13, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Magical: Simply by believing in possibilities, I turn loss into benefit, the ordinary into the extra-ordinary en 2de Chakra: Tranen.

Reflectie achteraf: 
De afgelopen week had inderdaad wel wat magisch, zowel met positieve als negatieve dingen. Heel positief was dat het gezondheidsnieuws bij mij en ook in de familie zeer goed was! Er wordt nog wel gesproken over evt. nabehandeling, maar bestraling is van de baan en heftige chemo ook. Een milde chemokuur zou nog kunnen, dat horen we donderdag pas.

Verder kwamen er ook op een of andere manier mailtjes binnen die herinneren deden oplaaien aan wat mindere gebeurtenissen in mijn leven. Hier en daar heb ik dus wel een traantje weggepinkt, maar het gaf natuurlijk ook gelijk handvatten om helend bezig te zijn. Gek hoe je soms denkt dat bepaalde dingen verwerkt zijn en dan opeens toch boven kunnen komen drijven. Heel goed dus dat ik daar de tijd voor kon nemen deze week.

De VIP party was hartstikke leuk en intiem wat echt bij mij en Hart en Ziel past. Loopmeditatie ervaren was echt heel erg fijn, dus ik moest opletten dat ik bij de les bleef i.p.v. zelf ook weg te zakken in een fijne meditatieve staat. Sonja Buijs van Within Reach hield een leuke presentatie over het Enneagram. Magische avond!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Peaceful: With great calm I observe the flow of my mind, then welcome inner silence en 2de Chakra: Stromen.
Reflectie vooraf:
Grappig om voor de tweede keer een kaart te trekken uit het tweede Chakra. Het chakra dat je kan helpen met verwerken, voelen en ervaren. Stromen klinkt me goed in de oren! Ik was al van plan om deze week te gaan bekijken wat ik nog wel voor mijn vakantie kan doen en wat niet meer gaat. Als het goed stroomt, kun je vaak nog veel meer dan je denkt!

Peaceful geeft aan dat ik mezelf niet gek moet maken en goed moet opletten dat ik niet in mijn hoofd in een kringetje blijf denken. Daar heeft iedereen natuurlijk weleens last van en hoe drukker je het hebt, hoe meer de flow verstoord kan worden en je hoofd dingen maar blijft herhalen.

Ik ben zeer benieuwd hoe druk de week gaat worden, zeker omdat ik deze week ook jarig ben!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment