Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 23By  Rianne Collignon     June 06, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Centred: I am anchored to what is real, secure in myself and open hearted en 3de Chakra: De Zon.

Reflectie achteraf:
Ik heb zeker twee dagen heerlijk van de zon kunnen genieten. Eerst op Hemelvaart, toen ik een heerlijke vrije dag doorbracht in de sauna. Ik was zeer bruin geworden en gelukkig verbrand ik niet, want ik was de zonnebrand vergeten. Altijd neem ik hem standaard mee, maar met het mooie weer had ik ook al in de tuin gezeten, dus stond hij nog braaf in de kast. Daarna natuurlijk genoten van afgelopen zaterdag! Wat een heerlijk weer, absoluut fantastisch. Morgen beslissen we of we de zon ook op vakantie kunnen ontmoeten! Eerst wachten we nog de uitslag af, maar als die goed is, dan wordt er geboekt!

Ondanks het een en ander aan heftige gebeurtenissen ben ik toch heel 'centred' gebleven en heb ik gekozen voor wat ik het belangrijkste vond. Dat betekende wel dat een aantal dingen vorige week is blijven liggen, maar dat ik elke dag naar het ziekenhuis kon.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Magical: Simply by believing in possibilities, I turn loss into benefit, the ordinary into the extra-ordinary en 2de Chakra: Tranen.

Reflectie vooraf:
Tranen is niet zozeer een kaart waar ik op zat te wachten. Toch kunnen tranen zeer helend werken en nemen zij een belangrijke plek in in ons gevoelsleven. Ik ben benieuwd wat mij tot tranen toe roert de komende week.

Hoe vaak hebben simpele dingen niet iets magisch? De geboorte van een kind, goed nieuws wat je niet verwacht, het winnen van de loterij... alles is in principe mogelijk. Door te blijven werken aan het magische zien in alles kunnen we van alles genieten. Ik ga proberen om deze wijsheid de komende tijd goed toe te passen!

Nog even en dan is het tijd voor de VIP! Ik kijk er naar uit om een feestje te bouwen! Had je je nog niet opgegeven? Doe het dan gauw!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment