Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 23By  Rianne Collignon     June 06, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Centred: I am anchored to what is real, secure in myself and open hearted en 3de Chakra: De Zon.

Reflectie achteraf:
Ik heb zeker twee dagen heerlijk van de zon kunnen genieten. Eerst op Hemelvaart, toen ik een heerlijke vrije dag doorbracht in de sauna. Ik was zeer bruin geworden en gelukkig verbrand ik niet, want ik was de zonnebrand vergeten. Altijd neem ik hem standaard mee, maar met het mooie weer had ik ook al in de tuin gezeten, dus stond hij nog braaf in de kast. Daarna natuurlijk genoten van afgelopen zaterdag! Wat een heerlijk weer, absoluut fantastisch. Morgen beslissen we of we de zon ook op vakantie kunnen ontmoeten! Eerst wachten we nog de uitslag af, maar als die goed is, dan wordt er geboekt!

Ondanks het een en ander aan heftige gebeurtenissen ben ik toch heel 'centred' gebleven en heb ik gekozen voor wat ik het belangrijkste vond. Dat betekende wel dat een aantal dingen vorige week is blijven liggen, maar dat ik elke dag naar het ziekenhuis kon.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Magical: Simply by believing in possibilities, I turn loss into benefit, the ordinary into the extra-ordinary en 2de Chakra: Tranen.

Reflectie vooraf:
Tranen is niet zozeer een kaart waar ik op zat te wachten. Toch kunnen tranen zeer helend werken en nemen zij een belangrijke plek in in ons gevoelsleven. Ik ben benieuwd wat mij tot tranen toe roert de komende week.

Hoe vaak hebben simpele dingen niet iets magisch? De geboorte van een kind, goed nieuws wat je niet verwacht, het winnen van de loterij... alles is in principe mogelijk. Door te blijven werken aan het magische zien in alles kunnen we van alles genieten. Ik ga proberen om deze wijsheid de komende tijd goed toe te passen!

Nog even en dan is het tijd voor de VIP! Ik kijk er naar uit om een feestje te bouwen! Had je je nog niet opgegeven? Doe het dan gauw!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment


  • Business Hours:
  • Monday, Wednesday and Thursday evening 20.00-23.00
  • Friday 09.00-17.00
  • E-mail info@flowofmiracles.com
  • Phone +31 (0)6 10521351
  • Consultation hour on business days
    between 7pm - 8 pm GMT+1