Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 29By  Rianne Collignon     July 19, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Happy: the joy of being alive and in good company flows through my being en 5de Chakra: Telepathie en 5de Chakra: Creativiteit

Reflectie achteraf: 
Ik had best een drukke week met veel sociaal contact, al is het een en ander in het water gevallen. Het regende ook zo enorm heftig op donderdag! Het was ontzettend gezellig en ik was blij om iedereen na de vakantie weer te spreken.

Heel veel extra tijd heb ik helaas niet gehad voor de creativiteit - al heb ik wel heel lekker gegeten en nagedacht over klusproject: slaapkamer. Gelukkig gaat het niet om mijn slaapkamer, want ik heb helemaal geen zin om alles op te ruimen, te verven, een nieuwe vloer te leggen etc. etc. Ik help waarschijnlijk wel mee.

Telepathie is wel heel veel voorgekomen, zelfs niet alleen aan mijn kant, maar ook aan de kant van vrienden. Zo grappig als een half woord letterlijk genoeg is!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.


Deze week trok ik de volgende kaarten: Courageous: Having glimpsed the truth I hold on to it undaunted by what I must do en 6de Chakra: Kijken

Reflectie vooraf:
6de Chakra: Kijken past natuurlijk heel goed bij het werk dat ik doe. Deze week zal ik zeker blijven kijken. Ik ben op dit moment veel bezig met het nemen van beslissingen, wat soms best moeilijk is. Kijken zorgt ervoor dat ik op een andere manier bezig ga. In plaats van heel veel informatie zoeken, luisteren naar m'n hart en daarna naar mijn eigen wijsheid, wordt mij nu gevraagd om te kijken. Naar het heden, het verleden en de toekomst.

En om op basis daarvan met moed vooruit te stappen! Dat is weleens lastig, want vaak denken wij bij toekomstbeelden alleen aan de negatieve kanten of houden we liever dingen bij het oude. Het lijkt er dus op dat het een rumoerige week kan gaan worden!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

2 comments:

 1. Deze week heb ik nederig als kaartje getrokken. Dat wordt een flinke kluif.

  M.

  ReplyDelete
 2. Leuk dat je mee doet. Veel succes!

  Rianne

  ReplyDelete


 • Business Hours:
 • Monday, Wednesday and Thursday evening 20.00-23.00
 • Friday 09.00-17.00
 • E-mail info@flowofmiracles.com
 • Phone +31 (0)6 10521351
 • Consultation hour on business days
  between 7pm - 8 pm GMT+1