Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 29By  Rianne Collignon     July 19, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Happy: the joy of being alive and in good company flows through my being en 5de Chakra: Telepathie en 5de Chakra: Creativiteit

Reflectie achteraf: 
Ik had best een drukke week met veel sociaal contact, al is het een en ander in het water gevallen. Het regende ook zo enorm heftig op donderdag! Het was ontzettend gezellig en ik was blij om iedereen na de vakantie weer te spreken.

Heel veel extra tijd heb ik helaas niet gehad voor de creativiteit - al heb ik wel heel lekker gegeten en nagedacht over klusproject: slaapkamer. Gelukkig gaat het niet om mijn slaapkamer, want ik heb helemaal geen zin om alles op te ruimen, te verven, een nieuwe vloer te leggen etc. etc. Ik help waarschijnlijk wel mee.

Telepathie is wel heel veel voorgekomen, zelfs niet alleen aan mijn kant, maar ook aan de kant van vrienden. Zo grappig als een half woord letterlijk genoeg is!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.


Deze week trok ik de volgende kaarten: Courageous: Having glimpsed the truth I hold on to it undaunted by what I must do en 6de Chakra: Kijken

Reflectie vooraf:
6de Chakra: Kijken past natuurlijk heel goed bij het werk dat ik doe. Deze week zal ik zeker blijven kijken. Ik ben op dit moment veel bezig met het nemen van beslissingen, wat soms best moeilijk is. Kijken zorgt ervoor dat ik op een andere manier bezig ga. In plaats van heel veel informatie zoeken, luisteren naar m'n hart en daarna naar mijn eigen wijsheid, wordt mij nu gevraagd om te kijken. Naar het heden, het verleden en de toekomst.

En om op basis daarvan met moed vooruit te stappen! Dat is weleens lastig, want vaak denken wij bij toekomstbeelden alleen aan de negatieve kanten of houden we liever dingen bij het oude. Het lijkt er dus op dat het een rumoerige week kan gaan worden!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

2 comments:

  1. Deze week heb ik nederig als kaartje getrokken. Dat wordt een flinke kluif.

    M.

    ReplyDelete
  2. Leuk dat je mee doet. Veel succes!

    Rianne

    ReplyDelete