Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 33By  Rianne Collignon     August 15, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Self-Confident: I am in touch with my dreams and willing to work with reality en 5de Chakra: Telepathie

Reflectie achteraf:
Het bleef moeilijk om mezelf terug te zien op film! Gelukkig had ik zelfvertrouwen als kaart getrokken en bleef ik mezelf vertellen dat het pas de eerste keer was dat ik zoiets had gedaan. Beter overkomen op camera is iets wat je van meerdere keren doen leert. Ik ben echt wel van plan om nog meer leuke filmpjes te maken. Mijn mooie YouTube kanaal is nu open voor de hele wereld. Ik ben benieuwd wat voor nieuwe connecties hieruit voortvloeien. Kom gerust een kijkje nemen!

Ook merkte ik dat het belangrijk was om wat rustiger aan te doen. Ik had erg uitgezien naar het weekend, waarin ik helemaal van top tot teen werd verwend. Heerlijk eten, fijne sauna's, zwemmen, rusten en noem maar op! Eigenlijk had ik het wel eerder moeten doen, maar soms is het lastig om met de realiteit te werken. Er zijn zoveel dromen die ik graag bewaarheid wil laten worden: verder schrijven aan mijn boek, complete 100% gezondheid, nieuwe site, nieuwe klanten, nieuwe mogelijkheden, reizen... ooh, ik kan maar niet op houden met dromen!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Free: No mind-set binds me. Inwardly supported, I step beyond limits  en 5de Chakra: Talent

Reflectie vooraf:
Perfecte kaarten deze week voor de plannen die ik heb gemaakt. Talent doet me denken dat ik mijn talenten moet gaan inzetten. Heel vaak verschuil ik me achter woorden omdat ik het moeilijk vind om te vertellen wat ik ook echt kan. Tijd om daar verandering in te brengen, want ik wil mensen met de nieuwe site ook echt overtuigen dat zij bij mij aan het goede adres zijn!

Vorige week kwam de door mij bestelde kaartenset binnen. Ik heb hier al mee gewerkt, want alles wil ik eerst zelf proberen voordat ik het in mijn praktijk gebruik. Nou, ik vond dat het een behoorlijke klap kon uitdelen, maar juist daardoor helpt het om bij vele diepere lagen te komen. Ik ga er ook deze week mee aan de slag om te kijken hoe bevrijdend het kan zijn!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment