Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 32By  Rianne Collignon     August 08, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Intuitive: I pereceive the inner rhythm of events, and allow my feelings to guide me en 5de Chakra: Communicatie

Reflectie achteraf:
Grappig hoe het soms toch moeilijk is om toch op het intuitieve pad te blijven. Ik kreeg door dat ik mijn koffertje met Tarot en Orakel Sets niet mee hoefte te noemen, maar denk dan toch nog: "Ja, maar, misschien heb ik het toch nodig voor het consult". De afgelopen week liet ik hem dus braaf staan en merkte dat het me heel wat werk scheelt. Regels die ik normaal automatisch volg liet ik even langs mee heen gaan om juist te luisteren.

Hoorde ik dat ik beter even thuis kon blijven, al kwam dat met andere plannen niet zo uit, dan bleef ik rustig even thuis. Om vervolgens gebeld te worden door een klant, die wat dingen wilde overleggen, waarbij ik alle informatie op mijn laptop (die nog aanstond thuis) had staan. Veel makkelijker dan alles nogmaals doorlopen per telefoon!

Qua communicatie weet ik niet precies hoe het gegaan is. Ik heb het afgelopen weekend een aantal filmpjes opgenomen voor op de website, dit blog en de Facebook pagina. Het was best lastig, want in de eerste instantie verstijfde ik nogal van de camera. Vervolgens moesten mijn hulpvaardige en lieve partner en broer alle twee af en toe ook nog eens lachen. Vandaag ga ik de filmpjes terugkijken en het een en ander klaar maken voor publicatie!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Self-Confident: I am in touch with my dreams and willing to work with reality en 5de Chakra: Telepathie

Reflectie vooraf:
Tja, een beetje zelfvertrouwen kan geen kwaad als je jezelf straks per video de wereld in stuurt! Natuurlijk weet ik wel dat dit mijn eerste paar filmpjes zijn en dat ik steeds meer ga leren over wat wel en niet goed uitkomt. Want ik ben van plan om er nog veel meer te maken. Het lijkt me heel leuk om filmpjes te maken met visualisaties, meditaties en EFT Thema's. Zo kun je thuis nog eens goed aan de slag als je eens een paar minuten over hebt. Ik vind het moeilijk om filmpjes te vinden van een goed niveau, want vaak is de kwaliteit van het geluid of beeld slecht of kan ik niets vinden waar ik nou aan wil werken. Ik hoop dus dat telepathie mij vele goede inzichten levert over het soort filmpjes dat jullie willen zien!

Ik ga dus vol goede moed aan de slag deze week! Misschien moet ik ook maar een filmpje maken over zelfvertrouwen!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment