Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema week 36By  Rianne Collignon     September 06, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Wise: I act, only after observing, listening and accepting en 5de Chakra: Vibratie

Reflectie achteraf: 
Ik was erg blij dat alle chaos nu weg is uit m'n huis, de vibratie is gelijk rustiger, al wil ik graag nog een beetje opruimen en wat wierook aansteken. Nieuwe wierook heb ik net gekocht in Duitsland en ik ben benieuwd of hij lekker ruikt. Sandalwood is perfect voor een nieuw begin. Daarnaast heb ik ook drie flesjes gekocht van Aura Soma. Ik had hier al enkele keren over gehoord en zag ze in een winkel staan. Heb gekozen voor 2 pomanders (een lekker luchtje om je vibratie te helpen) en een flesje met een essence.

Ik heb geprobeerd wijs te zijn en veel te accepteren de afgelopen week. Bij een aantal dingen ging dat heel goed - een ander aantal dingen moet ik nog leren. Ik werd namelijk heel erg verwend door mijn schoonouders en dat vind ik soms heel moeilijk. Dan wil ik ook gelijk allerlei dingen terug doen!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Intuitive: I perceive the inner rhythm of events, and allow my feelings to guide me en 6de Chakra: Mediteren

Reflectie vooraf:
Twee kaarten die veel met elkaar te maken hebben. Meditatie kan immers je intuïtie versterken en je helpen om de rust te vinden om allerlei dingen door te krijgen. Zelf was ik al van plan om vandaag te gaan mediteren en het lijkt me een goed plan om het vaker te doen deze week.

Het liefst ga ik zo even een actieve meditatie doen van Osho, maar ik zal ook nog een hart meditatie en een loopmeditatie proberen te plannen deze week. En natuurlijk ga ik verder met het werken met Aura Soma, wat ik ook in een meditatie kan doen.

Ik ben benieuwd wat mijn intuïtie mij verder gaat brengen deze week!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment