Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Aanrader Actie - Korting voor jou en de ander!By  Rianne Collignon     September 15, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Sommige hebben het al gelezen op de nieuwsbrief, maar hierbij dan ook op het blog (en dus ook op Facebook). Tot het einde van het jaar heb ik een nieuwe actie als bijzonder presentje voor mensen die mij aanraden bij anderen. Gelukkig heb ik heel veel tevreden klanten en sommigen laten anderen dit ook weten. Dit vind ik natuurlijk hartstikke top - want hoe meer mensen ik kan helpen - hoe blijer ik word en de mensen zelf natuurlijk ook.

Vandaar dat ik nu een heel handig kaartje in de praktijk heb, waarmee je mij heel makkelijk kan aanraden! Op de voorkant staan al mijn gegevens, plus een leuke korting: 25% voor wie hem inlevert bij het eerste consult en 25% voor degene die mij aangeraden heeft bij een consult in 2011.
Op de achterkant is voldoende ruimte om te schrijven waarom je mij juist zou aanraden of je persoonlijke verhaal te vertellen. Vraag dus naar een Aanrader-kaartje op de praktijk!

Liever per e-mail mij aanraden? Je kunt het Aanrader-kaartje ook simpel met rechter-muisklik via "Opslaan Als" opslaan en dan als bijlage bij je e-mail sturen of op je Facebook of blog zetten.


About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment