Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Aanrader Actie - Korting voor jou en de ander!By  Rianne Collignon     September 15, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Sommige hebben het al gelezen op de nieuwsbrief, maar hierbij dan ook op het blog (en dus ook op Facebook). Tot het einde van het jaar heb ik een nieuwe actie als bijzonder presentje voor mensen die mij aanraden bij anderen. Gelukkig heb ik heel veel tevreden klanten en sommigen laten anderen dit ook weten. Dit vind ik natuurlijk hartstikke top - want hoe meer mensen ik kan helpen - hoe blijer ik word en de mensen zelf natuurlijk ook.

Vandaar dat ik nu een heel handig kaartje in de praktijk heb, waarmee je mij heel makkelijk kan aanraden! Op de voorkant staan al mijn gegevens, plus een leuke korting: 25% voor wie hem inlevert bij het eerste consult en 25% voor degene die mij aangeraden heeft bij een consult in 2011.
Op de achterkant is voldoende ruimte om te schrijven waarom je mij juist zou aanraden of je persoonlijke verhaal te vertellen. Vraag dus naar een Aanrader-kaartje op de praktijk!

Liever per e-mail mij aanraden? Je kunt het Aanrader-kaartje ook simpel met rechter-muisklik via "Opslaan Als" opslaan en dan als bijlage bij je e-mail sturen of op je Facebook of blog zetten.


About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment


  • Business Hours:
  • Monday, Wednesday and Thursday evening 20.00-23.00
  • Friday 09.00-17.00
  • E-mail info@flowofmiracles.com
  • Phone +31 (0)6 10521351
  • Consultation hour on business days
    between 7pm - 8 pm GMT+1