Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 37By  Rianne Collignon     September 12, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Intuitive: I perceive the inner rhythm of events, and allow my feelings to guide me en 6de Chakra: Mediteren

Reflectie achteraf: 
Het was heerlijk om deze week wat meer tijd vrij te maken voor meditatie. Achteraf vind ik dat het alsnog iets te weinig is geweest! Het is niet altijd makkelijk om tijd vrij te maken voor een meditatie, maar nadat je het hebt gedaan vraag je je altijd af of je het niet vaker hoort te doen.

Osho's actieve meditatie was erg fijn. Ik doe deze vaak 's ochtends als ik ergens een vrij uurtje heb om heerlijk alle energie mijn lijf in te voelen stromen en blokkades te voelen oplossen. Ik ga denk ik wel kijken of ik hem niet kan verkorten naar 30 minuten, zodat ik hem vaker kan doen.

Hartmeditatie heb ik ook meerdere malen gedaan. Hartmeditatie doe ik op twee manieren. Donker naar licht: Alle donkere energie in je lijf, in je leven, in de maatschappij etc. naar binnen brengen als je in ademt en deze zien veranderen in lichte energie, waarna je hem met de wereld deelt doordat je hem uitademt. Heel mooi om te zien hoeveel je hart chakra kan verwerken en veranderen! De andere meditatie volgt de pijnlijke plekken in je hart en laat deze in liefde los.

Tijdens deze meditatie krijg ik altijd enorm leuke ingevingen, waarmee ik deze week aan de slag wil gaan. De resultaten hou ik nog even geheim ;)

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Intuitive: I perceive the inner rhythm of events, and allow my feelings to guide me en 7de Chakra: Mystiek

Reflectie vooraf: 
Ik had echt wel goed geschud, maar toch kwam intuitive weer om de hoek kijken. Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik een kaart 2x achter elkaar trek sinds ik met deze wekelijkse trekkingen ben begonnen. Als ik een kaart dubbel trek krijg ik vaak een klein beetje kriegelig gevoel: "Oh, ja, zeker niet goed geschud". Dat is een pure ego-reactie! Niet willen luisteren, dat is pas contra-productief en niet intuïtief! Immers, een goede intuïtie betekend goed kunnen luisteren! Tijd dus om vooral bezig te zijn met luisteren deze week.

Mystiek vind ik een moeilijke kaart. Veel dingen die voor mij niet Mystiek zijn zoals het loslaten van blokkades het zien, voelen en ervaren van energie, visioenen, helderziende waarnemingen etc. etc. zijn voor anderen wel heel mystiek! Ik ben er mee opgegroeid en vaak krijg ik ook te horen dat ik heel aards over kom en juist helemaal niet zweverig of mystiek. Het voordeel daarvan is dat ik heel goed kan uitleggen wat mijn talenten kunnen betekenen in iemands leven (meer energie, meer levensvreugde, meer balans, meer rust etc. etc.), maar dat ik soms weinig uitleg over hoe ik dat kan bereiken, omdat het voor mij zo vanzelfsprekend is.

Tijd voor meer (duidelijk uitgelegde) Mystiek!


About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment