Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 38By  Rianne Collignon     September 20, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten: Intuitive: I perceive the inner rhythm of events, and allow my feelings to guide me en 7de Chakra: Mystiek

Reflectie achteraf:
Een heel grappige moment de afgelopen week: ik zou zaterdag naar een verjaardag gaan van een lieve vriendin. Zij zou me nog laten weten wat ze graag wilde hebben, maar helaas hadden we elkaar de hele week slechts vluchtig gesproken. Uiteindelijk riep ze: "Oh, maar dan wil ik wel iets van Mandala tekenen". Waarop ik antwoordde: 'Ik weet niet of ik dat wel geregeld krijg, want ik weet geen winkel in Den Haag en daar ga ik vanmiddag naar toe'. Ze zei dat ik dat vast wel voor elkaar zou krijgen en ik kreeg er gelijk een heel goed vrolijk gevoel bij.

Ik had een afspraak voor een PAS-therapie stoel massage, een vorm van massage die werkt met frequenties en geluidsgolven. Deze nieuwe techniek wordt nog nauwelijks toegepast in Nederland, maar ik wilde hem graag al ervaren. Later schrijf ik voor jullie een korte review schrijven nadat ik voor de tweede keer ben geweest. Ik was ruim op tijd en stapte opgewekt uit de bus - en keek recht - tegen een spirituele winkel aan! Zo viel alles op z'n plek.

In deze leuke winkel heb kadotjes gekocht voor mijn vriendin en ook een mooie Chakra Stenen Set voor mijzelf. Ik ga hier zeker de komende week op allerlei manieren mee werken. Als je zelf een set hebt en je bent benieuwd wat je er allemaal mee zou kunnen doen, schrijf dan een berichtje en dan stuur ik je wat leuke oefeningen toe!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.


Deze week trok ik de volgende kaarten: Healing: I gently return to equilibrium, nurtured by my well-spring of patience and peace en Positive: the seed of my thoughts and actions is hope: good wishes for every soul and all of nature en 4de Chakra: Geven

Reflectie vooraf:  
Wat een heerlijke kaarten! De afgelopen tijd ben ik veel bezig geweest met nieuwe dingen voor het bedrijf. Nieuwe visitekaartjes, nieuwe flyers, nieuwe stickers... om helemaal voorbereid te zijn op de komende evenementen.

Ook ben ik bezig geweest met het nadenken over 2012. Ik wil graag twee cursussen gaan geven die 11 maanden gaan duren. De ene cursus is om natuurlijk, gezond en makkelijk af te vallen en in balans met je lijf te leven. De andere cursus wordt de TOP Groep, een cursus om als groep en alleen je kennis, bewustzijn en positiviteit in je leven te verdiepen. Graag zou ik die gaan geven, en ik ben heel positief dat het een helende invloed gaat hebben op het leven van mensen.

Deze week ga ik de laatste kantjes aan mijn voorstellen schaven en hoop ik ook wat marketing op poten te zetten. Ik zal er op letten om ook genoeg tijd te hebben om voor mezelf te zorgen, want ik heb geloof ik een klein griepje onder de leden.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment


  • Business Hours:
  • Monday, Wednesday and Thursday evening 20.00-23.00
  • Friday 09.00-17.00
  • E-mail info@flowofmiracles.com
  • Phone +31 (0)6 10521351
  • Consultation hour on business days
    between 7pm - 8 pm GMT+1