Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 49By  Rianne Collignon     December 04, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Vorige week trok ik de volgende kaarten: Enthusiastic: A builder of dreams and ideas, I bring life to projects and tasks. en 5de Chakra: Inspiratie

Reflectie achteraf:
Ik had helaas niet de tijd om beide mappen volledig af te maken, maar ben enthousiast aan de slag gegaan. Ik heb natuurlijk ook nog wel de tijd, want de cursussen beginnen pas in 2012. Ik hou er echter van om ruim op tijd alles klaar te hebben.

Daarnaast heb ik ook op meerdere plekken geadverteerd, zoals ik van plan was begin vorige week. Heel grappig is dat ik inderdaad ook meerdere reacties heb mogen ontvangen. Dat is erg leuk. Helaas is de workshop Assertiviteit en Voldoening wel echt vol, dus heb ik mensen moeten teleurstellen. Misschien dat ik een extra datum ga instellen voor nog een workshop als er zoveel belangstelling blijft. De workshop is deze week op woensdag en ik heb er super veel zin in!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.

Deze week trok ik de volgende kaarten: Free: no mindset binds me. Inwardly supported I step beyond limits en Respectful: Valueing the unique part of each person, I acknowledge even the smallest contribution en 5de Chakra: Zelfexpressie

Reflectie vooraf:
Zelfexpressie is natuurlijk een uitstekende kaart in de week dat ik de workshop Assertiviteit en Voldoening ga houden. Het is zo belangrijk dat je je eigen woord, je eigen geluid en je eigen plek vindt.

Soms kan dat niet, omdat we onszelf vast zetten. Vast, omdat we denken dat we op een bepaalde manier moeten zijn. Dat onze prioriteiten niet helemaal kloppen. Ook kan het zijn dat we vinden dat we respect moeten hebben voor de ander en daarom houden we onze mond. Of we vinden juist dat een ander respect moet hebben voor ons en daarom schreeuwen we luid als dat niet gebeurd. 

Deze week ga ik zeker kijken, welke kleine en grote gebaren ik kan waarderen, ook al komen ze in vormen die ik moeilijk te aanvaarden vind. Bovendien ga ik eens goed kijken naar de goede en slechte denkbeelden die ik over mijzelf verspreid. Kloppen die (nog) wel? Mag het tijd zijn om mezelf te zijn, zonder labels?!

Tot in de praktijk,

Rianne


About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment