Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 51By  Rianne Collignon     December 19, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Vorige week trok ik de volgende kaarten:Co-operation: I am open-handed in using my time and talent to create positive outcomes en 3de Chakra: Openheid

Reflectie achteraf:
De December Verwendagen waren erg leuk en ik heb veel cliënten gezien en geholpen. Het was ook wel druk opeens, sessies van 25 minuten. Ik ben heel blij met de samenwerking die ik heb met mijn cliënten. Die samenwerking is gebaseerd op een openheid, liefde en respect. Soms gaan mensen echter nog een stapje verder. Ik krijg een bijzonder cadeau van hen. Soms is dit wat zij noemen: "een kleinigheidje" en wat ik noem een super compliment. Soms is dit iets wat voor hen heel makkelijk is, maar voor mij lastiger te doen is (in 2012 zal ik hier het resultaat van laten zien) en soms is het iets wat uit blijheid over mijn praktijk gegeven wordt zoals feedback en extra ideetjes.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.  

Deze week trok ik de volgende kaarten: Intuitive: I perceive the inner rhythm of events, and allow my feelings to guide me en 6de Chakra: Kleur

Reflectie vooraf:
Mooie kaarten om het jaar mee af te sluiten. Deze blogpost is mijn laatste van dit jaar. Volgende week ben ik namelijk op vakantie, zoals de meeste mensen al weten. De praktijk is bijna 2 weekjes dicht en daarna ga ik in Januari weer aan de slag. Deze week heb ik het dus nog even druk en dan is het juist belangrijk om naar mijn intuïtie te luisteren. Over het algemeen bespaard deze mij erg veel tijd!

Ook de weken dat ik niet in Nederland ben ga ik natuurlijk intuïtief aan de slag. Er moeten nog een aantal beslissingen genomen worden over de toekomst van de praktijk. Kleur bekennen dus! Wie ben ik, wat wil ik en wat ga ik (wanneer) doen. Ik ben druk bezig met de workshops van 2012, de cursussen en de kortingsacties. Heb je nog wensen? Nu is het de tijd om het me te laten weten!

Fijne Feestdagen,

Rianne

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment