Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 51By  Rianne Collignon     December 19, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Vorige week trok ik de volgende kaarten:Co-operation: I am open-handed in using my time and talent to create positive outcomes en 3de Chakra: Openheid

Reflectie achteraf:
De December Verwendagen waren erg leuk en ik heb veel cliënten gezien en geholpen. Het was ook wel druk opeens, sessies van 25 minuten. Ik ben heel blij met de samenwerking die ik heb met mijn cliënten. Die samenwerking is gebaseerd op een openheid, liefde en respect. Soms gaan mensen echter nog een stapje verder. Ik krijg een bijzonder cadeau van hen. Soms is dit wat zij noemen: "een kleinigheidje" en wat ik noem een super compliment. Soms is dit iets wat voor hen heel makkelijk is, maar voor mij lastiger te doen is (in 2012 zal ik hier het resultaat van laten zien) en soms is het iets wat uit blijheid over mijn praktijk gegeven wordt zoals feedback en extra ideetjes.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten.  

Deze week trok ik de volgende kaarten: Intuitive: I perceive the inner rhythm of events, and allow my feelings to guide me en 6de Chakra: Kleur

Reflectie vooraf:
Mooie kaarten om het jaar mee af te sluiten. Deze blogpost is mijn laatste van dit jaar. Volgende week ben ik namelijk op vakantie, zoals de meeste mensen al weten. De praktijk is bijna 2 weekjes dicht en daarna ga ik in Januari weer aan de slag. Deze week heb ik het dus nog even druk en dan is het juist belangrijk om naar mijn intuïtie te luisteren. Over het algemeen bespaard deze mij erg veel tijd!

Ook de weken dat ik niet in Nederland ben ga ik natuurlijk intuïtief aan de slag. Er moeten nog een aantal beslissingen genomen worden over de toekomst van de praktijk. Kleur bekennen dus! Wie ben ik, wat wil ik en wat ga ik (wanneer) doen. Ik ben druk bezig met de workshops van 2012, de cursussen en de kortingsacties. Heb je nog wensen? Nu is het de tijd om het me te laten weten!

Fijne Feestdagen,

Rianne

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment