Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: filled with articles about her work, her services and spiritual and holistic topics
Follow Me

Weekthema Week 50By  Rianne Collignon     December 12, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

De afgelopen week stond niet alleen in het teken van reflectie en loslaten, maar helaas ook in het teken van fikse buikgriep. Gelukkig was ik niet degene die getroffen werd, maar vervelend was het wel.

Vorige week trok ik de volgende kaarten: Free: no mindset binds me. Inwardly supported I step beyond limits en Respectful: Valueing the unique part of each person, I acknowledge even the smallest contribution en 5de Chakra: Zelfexpressie

Reflectie achteraf:
Soms is het raar hoe je vast blijft zitten in een bepaalde mindset. Dat je jezelf of een ander in een bepaald licht ziet en eigenlijk nooit meer eerlijk heb gekeken. Deze week heb ik veel nagedacht over bepaalde mensen, gedragingen en regels. Daarnaast heb ik gekeken naar hoe fijn het soms is, dat je, al dan niet vanwege een uitbarsting van een ander, weer even nadenkt over wat nou echt juist voor jou is.

Op de Assertiviteitsworkshop zei iemand tegen me dat je wel sterk in je schoenen moet staan om niet afhankelijk te zijn van de waardering en goedkeuring van anderen. Dat is inderdaad zo, maar het is wel iets wat je door de jaren heen kan leren. Als je op die manier afhankelijk bent van anderen, wordt je nooit gelukkig. Uiteindelijk moet jij jezelf in de spiegel aan kunnen kijken. Er zijn heus wel 10 mensen te vinden die het met je eens zijn en ook 10 die het niet met je eens zijn.

Niet iedereen is het met mij eens en dat is prima. Ik ben het ook niet met iedereen eens. Maar zolang het juist is voor mij, hoef ik me niet te verdedigen of te verantwoorden. Uitleggen mag natuurlijk altijd wel!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten. 


Deze week trok ik de volgende kaarten: Co-operation: I am open-handed in using my time and talent to create positive outcomes en 3de Chakra: Openheid

Reflectie vooraf:
Er staan inderdaad nogal wat dingen op het programma deze week waarin ik samenwerk met een ander. Sommige daarvan zijn werk gerelateerd (samen brainstormen), maar anderen zijn de normale huishoudelijke dingen (mijn deur wordt geverfd) en natuurlijk mijn sociale kring (lekker uit eten).

Soms is het wel moeilijk om samen te werken, bijvoorbeeld als je boos bent of juist hele andere dingen wilt dan de ander. Ik doe altijd mijn best om open te zijn over wat ik zelf wil en ook in openheid te luisteren naar wat een ander graag wil/nodig heeft. Soms hoor je verrassende dingen. Soms hoor je dingen die je liever niet had willen horen. Soms weigert de ander echt te zeggen wat hij of zij nodig heeft en moet je gissen. Toch blijft het altijd mogelijk om positieve uitkomsten te regelen voor iedereen. Daar vertrouw ik blindelings op.

Met wie werk jij samen?

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment