Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 48By  Rianne Collignon     November 28, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Vorige week trok ik de volgende kaarten: Gentle: I tread lightly upon this earth, seeing, understanding, never imposing en 5de Chakra: Geluid

Reflectie achteraf:  
Deze week stond inderdaad wel een beetje in het teken van het Geluid. Veel muziek heb ik niet geluisterd, maar mijn telefoon ging wel telkens af. Mijn nieuwe telefoon is ook binnen gekomen en als alles goed is kan ik er dan eind December goed mee bellen (verandering van provider). Ondanks dat kon ik er het een en ander op zetten. Ik heb nu dus weer nieuwe beltonen waar ik aan wennen, geluidjes van WhatsApp en andere programma's en natuurlijk nieuwe spelletjes. Ik ben er erg blij mee!

Ook ben ik deze week erg gentle geweest, want veel mensen zitten er erg doorheen. Soms omdat ze zelf de verkeerde keuzes hebben gemaakt, maar soms ook omdat het gewoon even tegen zit. Niet iedereen heeft deze reserves. Dat kan best wel heel zwaar worden dan.


Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten. 

Deze week trok ik de volgende kaarten: Enthusiastic: A builder of dreams and ideas, I bring life to projects and tasks. en 5de Chakra: Inspiratie

Reflectie vooraf:
Wat een heerlijke kaarten! Ik heb inderdaad best wel veel zin in Inspiratie en met enthousiasme werken aan nieuwe projecten en het afronden van een aantal andere projecten. Deze week staat het op de agenda om de mappen van de nieuwe cursussen van 2012 helemaal af te maken.

Bovendien ga ik nadenken over mijn promotie. Waar ik verder nog posters op wil hangen, waar ik nog wat van mezelf wil laten horen en waar ik verder nog ga promoten. Weet je een goede plek, aarzel dan niet om me wat te zeggen!

En natuurlijk wil ik in 2012 nog veel meer leuke acties, fijne workshops en andere leuke dingen gaan organiseren. De eerste workshop "Verlicht je Leven" staat al op het programma, maar ook voor bedrijven wil ik een mooi programma samenstellen. Heb je zin om mee te brainstormen? Mail me!

Ik hoop dat jullie ook geïnspireerd zijn om enthousiast aan de gang te gaan deze week!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment