Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 46By  Rianne Collignon     November 14, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Afgelopen week ben ik creatief in de weer geweest voor mantelzorgers en voor de nieuwe cursussen en workshops van 2012.

Vorige week trok ik de volgende kaarten: Peaceful: With great calm I observe the flow of my mind, then welcome inner silence, Respectful: Valuing the unique part of each person, I acknowledge even the smallest contribution  en 5de Chakra: Creativiteit

Reflectie achteraf: 
Ik kon heerlijk bezig zijn met mijn creativiteit: een nieuwe workshop bedenken voor DOK volgend jaar en GoodieBags bedenken voor de Open Dag. Het is echt heel leuk om dingen te doen voor anderen en te genieten van de voorpret!

Ik ben ook bezig geweest met het een beetje rustig houden voor mijzelf, want af en toe is het best wel druk hier. Dan is het fijn om rustig te zijn binnen in jezelf.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten. 

Deze week trok ik de volgende kaarten: Loving: I need no special conditions - my love is a gift, free from anticipation  en 3de Chakra: De Zon

Reflectie vooraf:
Heerlijk om de Zon te krijgen: al lijkt het er niet op dat we hem in Nederland veel gaan zien. Toch ben ik wel bezig met de zon: Eind December/Begin Januari ga ik een weekje weg naar Benidorm. Daar speelt Loving ook gelijk in mee, want ik ga mee met mijn gehandicapte tante om haar te verzorgen. Ik heb er nu al zin in om te zien wat ze daar allemaal zo mooi en fijn vindt en om haar te zien genieten. Deze week ga ik het een en ander daarvoor regelen.

Hoe vaak zetten wij geen condities op onze liefde? Willen we enkel op een bepaalde manier behandeld worden of hebben we basisvoorwaarden waar een ander aan moet voldoen. Een deel is realistisch: als onze wensen en grenzen niet gerespecteerd worden voelen we ons gekwetst en eenzaam. Een ander deel is onrealistisch en kwetsend naar onze partner toe. Dat is onze 'mindset' die roept om meer meer meer en perfectie.

Deze week hoop ik iedereen met liefde te behandelen. Ik ben zeer gezegend met mensen om mij heen!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment