Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 47By  Rianne Collignon     November 21, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Afgelopen week ben ik creatief in de weer geweest voor de Open Dag en heb ik heel veel plezier gehad met het maken van Goodiebags! Helaas was er ook een mindere noot in mijn leven, want veel mensen om mij heen hebben het heel moeilijk.

Vorige week trok ik de volgende kaarten: Loving: I need no special conditions - my love is a gift, free from anticipation  en 3de Chakra: De Zon

Reflectie achteraf: 
Het was moeilijk om deze week iedereen met liefde te behandelen. Ik ben ook maar een mens en soms wordt het me wel teveel. Dan heb ik ook weleens zin om te schreeuwen of mensen aan hun haren te trekken. Gelukkig doe ik het nooit, want ik neem liever een momentje voor mezelf totdat ik gekalmeerd ben. Het is gewoon sneu om te zien hoe mensen die van elkaar houden elkaar toch zo'n pijn kunnen doen. Hoe mensen kunnen liegen en bedriegen, omdat ze niet toe willen geven wat er daadwerkelijk speelt.

Ook is het soms moeilijk om de balans te vinden tussen liefde voor jezelf en liefde voor een ander. Voor jezelf wil je misschien gewoon lekker rustig zitten, terwijl een ander je nodig heeft. Meestal herinner ik mezelf eraan dat ik me ook goed voel als ik een ander help en als ik er voor iemand kan zijn. Vaak is het echter niet nodig, want dan sta ik al in de startblokken. Soms omdat ik toch al het gevoel had dat ik ergens anders moest zijn (en dus ga bellen of alles wel ok is), soms omdat er toch ergens opeens voorbereidingen zijn getroffen zodat ik er ook kan zijn.

Heel vaak vragen mensen dan: "Wist je dat al?". Soms kan ik volmondig ja zeggen, soms zeg ik: "Tja, ik wist niet precies *wat* er zou zijn, maar wel dat ik die dag en die tijd vrij moest houden of dat ik een tas met overnachtingsspullen moest inpakken". Ik ben daar heel dankbaar voor, want daarom kan ik er voor veel mensen gemakkelijk zijn!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten. 

 Deze week trok ik de volgende kaarten: Gentle: I tread lightly upon this earth, seeing, understanding, never imposing 
en 5de Chakra: Geluid

Reflectie vooraf:  
Bijna had ik de kaarten weer opnieuw ingescand omdat ze zo scheef lagen. Na enig nadenken vond ik het ook wel heel leuk. Geluid is erg speels voor mij. Ik hou van heel veel verschillende soorten muziek en kan er echt van opknappen. Ook heb ik weer een afspraak gemaakt voor de PAS-therapie, wat natuurlijk ook met geluid en trillingen werkt. Na 5 December krijgen jullie een korte review op het blog over deze therapie.

Over gentle had ik het net gehad met een cliënt op de Open Dag. Ik ben zelf niet zo van het pushen van sessies of cursussen. Ik hou er van om andermans integriteit te respecteren. Je mag altijd vragen, je mag altijd langs komen, maar ik hou verder m'n mond over wat het beste voor je is, totdat je het vraagt. Zij gaf aan dat ze dat heel erg had gewaardeerd.

Ook deze week probeer ik er weer te zijn als Helderziende Heler voor anderen, zonder me op te dringen!

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment