Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 44By  Rianne Collignon     October 31, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Afgelopen week stond in het teken van de promotie. Ik heb met veel mensen en organisaties gesproken.

Vorige week trok ik de volgende kaarten: Positive: The seed of my thoughts and actions is hope: good wishes for every soul and all of nature en 6de Chakra: Kijken

Reflectie achteraf:  
Ik ben trots op mezelf dat ik de stoute schoenen heb aangetrokken en ben gaan praten. Gaan kijken naar wat er allemaal mogelijk was en wat bij mij en Hart en Ziel paste. Dat ik besloten heb om niet alleen het bedrijf en anderen te voeden, maar ook mezelf.

Ik ben heerlijk positief geweest en er zijn echt mooie dingen uit voortgekomen. De komende tijd zullen mensen dit zien in de krant, maar ook in de workshops!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten. 


Deze week trok ik de volgende kaarten: Gentle: I tread lightly upon this earth, seeing, understanding, never imposing en 7de Chakra: Grenzeloos

Reflectie vooraf:
De grens tussen iets aanbieden en iets forceren is soms maar heel dun. Als je mensen kan helpen, moet je ook accepteren dat ze dat soms niet willen. Misschien omdat het te vroeg is, misschien omdat ze liever door iemand anders geholpen willen worden, misschien voor redenen die jij niet begrijpt. Meestal bied ik eenmaal aan, maar soms gaat het me ook wel aan hart als iemand zoveel verdriet heeft of zoveel problemen. Dan zou ik het liefste aan de slag gaan en alles helpen oplossen. Dat kan niet. Dat hoort niet. En dat moet niet. Iedereen heeft het recht om zijn of haar leven in te delen zoals ze willen. Soms krijg ik er toch wel buikpijn van als ik het dan zie mislopen. Dat is niet goed voor mij.

Gelukkig gaat het ook wel steeds meer goed, dat mensen durven te vragen. Durven aan te geven. Durven te zeggen: Help me! En dat waardeer ik zo ontzettend.

Deze week zal ik nog meer m'n best doen om niet in te grijpen, maar gewoon te leren zien en te leren begrijpen. Ookal is het gevoel grenzeloos, ik ben niet verantwoordelijk voor een ander. Ik blijf stil en zacht... ik leer.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment


  • Business Hours:
  • Monday, Wednesday and Thursday evening 20.00-23.00
  • Friday 09.00-17.00
  • E-mail info@flowofmiracles.com
  • Phone +31 (0)6 10521351
  • Consultation hour on business days
    between 7pm - 8 pm GMT+1