Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 44By  Rianne Collignon     October 31, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Afgelopen week stond in het teken van de promotie. Ik heb met veel mensen en organisaties gesproken.

Vorige week trok ik de volgende kaarten: Positive: The seed of my thoughts and actions is hope: good wishes for every soul and all of nature en 6de Chakra: Kijken

Reflectie achteraf:  
Ik ben trots op mezelf dat ik de stoute schoenen heb aangetrokken en ben gaan praten. Gaan kijken naar wat er allemaal mogelijk was en wat bij mij en Hart en Ziel paste. Dat ik besloten heb om niet alleen het bedrijf en anderen te voeden, maar ook mezelf.

Ik ben heerlijk positief geweest en er zijn echt mooie dingen uit voortgekomen. De komende tijd zullen mensen dit zien in de krant, maar ook in de workshops!

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten. 


Deze week trok ik de volgende kaarten: Gentle: I tread lightly upon this earth, seeing, understanding, never imposing en 7de Chakra: Grenzeloos

Reflectie vooraf:
De grens tussen iets aanbieden en iets forceren is soms maar heel dun. Als je mensen kan helpen, moet je ook accepteren dat ze dat soms niet willen. Misschien omdat het te vroeg is, misschien omdat ze liever door iemand anders geholpen willen worden, misschien voor redenen die jij niet begrijpt. Meestal bied ik eenmaal aan, maar soms gaat het me ook wel aan hart als iemand zoveel verdriet heeft of zoveel problemen. Dan zou ik het liefste aan de slag gaan en alles helpen oplossen. Dat kan niet. Dat hoort niet. En dat moet niet. Iedereen heeft het recht om zijn of haar leven in te delen zoals ze willen. Soms krijg ik er toch wel buikpijn van als ik het dan zie mislopen. Dat is niet goed voor mij.

Gelukkig gaat het ook wel steeds meer goed, dat mensen durven te vragen. Durven aan te geven. Durven te zeggen: Help me! En dat waardeer ik zo ontzettend.

Deze week zal ik nog meer m'n best doen om niet in te grijpen, maar gewoon te leren zien en te leren begrijpen. Ookal is het gevoel grenzeloos, ik ben niet verantwoordelijk voor een ander. Ik blijf stil en zacht... ik leer.

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon helps people in her practice Flow of Miracles in Delft, The Netherlands with solutions, advice and support. In addition to private sessions (also available through Skype, phone and by e-mail) she runs workshops, training and detox programs and courses. At Flow of Miracle Business companies can request business reports, training sessions and staff parties to grow and profit in a spiritual way.

Call +31 610521351 for more information on business days between 7pm-8pm, send an e-mail, follow on social media (Facebook Fan Page, here on the blog, YouTube and LinkedIn) or check out the website: http://www.flowofmiracles.com

No comments:

Post a Comment