Welcome at Flow of Miracles

Psychic Healer Rianne Collignon's blog: posts about spiritual lessons, her work and her services
Follow Me

Weekthema Week 41By  Rianne Collignon     October 10, 2011    Labels: 
Beste Mensen,

Zo, dat was een druk weekje. Er moest heel wat gebeuren voor de beurs in Rotterdam en daardoor moesten een aantal andere dingen even wijken. Deze week ga ik natuurlijk weer lekker aan de slag!

Zoals jullie hebben gelezen trok ik vorige week de volgende kaarten:  Forgiving: Valueing honesty and commitment, I softly let go of the past and enable others to change en 3de Chakra: Agressie

Reflectie achteraf:  
Vergeving was wel nodig deze week. Ik heb nu namelijk 3.000 verkeerd geprinte Flyers liggen. Ik vond het oprecht heel jammer dat het alsnog fout is gegaan. De eerste serie was overal gevlekt (te snel gesneden na het drukken), de tweede serie was versneden (witte randen, gesneden in de flyers zelf) en had een behoorlijk kleurverloop, de derde serie was helaas weer versneden en had ook weer een behoorlijk kleurverloop. Ik heb eruit gehaald wat ik nog kon gebruiken en heb verder mijn vertrouwen in het bedrijf opgezegd. Ik zou mijn geld terugkrijgen en dan was het verder klaar, maar helaas kreeg ik daarna toch weer een e-mail of ik nog het e.e.a. wilde opsturen.

Dat het ook anders kan bewees een andere drukker in Delft, waar ik gauw nog een aantal posters heb laten drukken op vrijdagmiddag. Alles netjes - voorbeelden eerst gezien - en ondanks dat het rond 5 uur was super behandeld. Hier kom ik zeker terug.

De beurs zelf was gezellig, maar helaas niet zo druk. Gezonde agressie gebruikt om mensen aan te spreken, flyers aan te bieden en te helpen. Ik ben meestal wat afwachtend, maar het was leuk om nu eens gericht bezig te zijn. Wat ik wel heel jammer vond is dat er mij verteld was dat er een klein aandeel spirituele mensen zou zijn, maar dit bleek ongeveer 70% van de beurs te zijn.

Ook deze week trek ik weer een kaart uit het VirtueReality Deck. Mee doen met deze kaarten in het Nederlands? Dat kan hier. En natuurlijk trek ik ook een kaart uit de set Helende Lotuskaarten. 

Deze week trok ik de volgende kaarten: Strong: I support myself and others with initiative and commitment of spirit  en Integrity: My actions reflect what I value most - I am the same inside and out en 7de Chakra: Grenzeloos

Reflectie vooraf:
Er vielen weereens twee kaarten in mijn handen. Soms is het moeilijk om sterk te zijn - zeker als je even teleurgesteld bent of als er veel op je af komt. Ik weet dat ik nog veel te vertellen en te delen heb met de wereld, maar soms is het lastiger om het ook daadwerkelijk door te zetten.

Het is belangrijk dat ik bekijk wat ik nou echt belangrijk vind - dus daar ga ik deze week mee aan de slag. Ook vind ik het mooi om grenzeloos te krijgen als kaart. Deze week is een kennis van me in Nederland en ik hoop hem nog te zien voordat hij weer weg is!

Welke grenzen mogen wat jou betreft wel weg? 

About Rianne Collignon

Psychic Healer Rianne Collignon writes blog posts to help you achieve your Flow of Miracles. It’s her mission to help people remember their birthright: A happy healthy growing soul. Creating more self awareness, joy and spiritual growth is her passion.

She loves being a teacher and giving clear exercises to help you grow. Besides this blog, she offers a multitude of free tools for spiritual souls on YouTube and Instagram (including Live Sessions).

She has developed her own unique healing technique True Unity to help people find their authentic voice, remove obstacles and step into a new level of healing. You can work with her 1 on 1 by requesting a free intake at https://www.flowofmiracles.com, if you love group work sign up for a workshop/seminar or join the online Circle of Light.

No comments:

Post a Comment